Trouwfeest!

Een neef van me trouwde met zijn vriendin. Samen hebben ze al twee leuke dochters. We gingen samen met onze vijf kinderen naar de receptie en het was er echt heel leuk. Centrum Kortrijk, schuin over zij-ingang van het stadhuis, hippe locatie maar wel met een super toffe speelhoek. We zijn er enkele uren verbleven met de kinderen en iedereen had het naar zijn zin! Heerlijk!

Meisje trouwfeest

Buiten spelen

Het begin van de vakantie begon met heel goed weer! Dat betekent voor ons: buiten spelen, water en ijsjes. Heerlijk toch? Een echte aanrader voor uren speelplezier: een emmer water, spuitjes en een droge muur/vloer. Kunnen ze lekker tekenen met water en elkaar nat spuiten. Of zoals onze dreumes-dochter doet, uren aan een stuk potjes me water vullen en dat proberen in elkaar over te gieten.

Ijsje

Ijsje

Ijsje

Ijsje

Binnen spelen

Als het té hard regent of gewoon omdat ze er zin in hebben dan spelen ze gewoon binnen. In de tipi tent, kleuren en puzzelen.

Gezellig zitten

Gezellig hoekje

Steekparels

Kampen bouwen

Neefje en nichtje op bezoek

Af en toe kwam het neefje eens een voormiddag spelen. Dat vindt vooral de oudste zoon geweldig, kunnen ze lekker racen tegen elkaar op de Nintendo Switch met Mario Kart 8.

Nintendo Switch

Ook het nichtje van mijn schoonbroer kwam eens spelen en zelfs slapen. Onze oudste dochter was door het dolle heen! Dat hebben we achteraf ook wel gemerkt, want het slapen ging plots niet meer goed wegens teveel indrukken opgedaan.

Verjaardag Bram

Mijn man is jarig in juli! Dus hadden we een super leuke dag, beginnend met een heerlijk ontbijt, leuke cadeautjes, fijn zwemmen en date night! Lees er hier alles over.

Dagje Koksijde

We hadden ook een héérlijke dag in Koksijde. Daarover kan je hier alles lezen!

De webshop

Mijn webshop doet het goed, het kan natuurlijk altijd beter dus kopen die handel. Ondertussen is het aanbod alweer heel wat uitgebreid dus neem zeker een kijkje op https://shop.mamaabc.be en steun deze kleine webshop.

Webshop mama ABC

Webshop mama ABC

Webshop mama ABC

Papa en Kathy

Begin juli organiseren de lieve buren van papa en Kathy een herdenkingsfietstocht. Dit jaar was het de derde editie. 31 juli was het drie jaar geleden dat mijn papa en Kathy gestorven zijn. De dag ervoor bracht ik een bezoekje samen met de jongste zoon aan hun graf. Hij was nogal teleurgesteld want hij dacht dat hij “opa en oma” echt kon bezoeken. Ik ook jongen, ik ook.

Fietstocht

Begraafplaats

Begraafplaats

Werken in de tuin

Yup, werken, werken, werken! De tuin werd weer grondig onder handen genomen, daar blogde ik al uitgebreid over. Met als gevolg we dus een tuin hebben met veel minder afval en meer gras!

Knutselen met de kindjes

Vooral de oudste dochter wil knutselen samen met mama. Deze keer maakten we leuke photoprops! Die zijn echt heel simpel te maken, stevig papier, lijm/plakband, een schaar en stokjes. Dat is alles wat je nodig hebt, ohja en ook een beetje geduld en goesting.

Knutselen photoprops

Knutselen photoprops

Een mini-maand-filmpje

Ik ben nog altijd gestopt met wekelijkse/dagelijkse vlogs, maar ik deel wel heel veel via Instagram Stories en tussendoor ook dagelijks op Instagram. Dus wie ons persoonlijker wil volgen, wees welkom! Sommige van de Instagram Stories filmpjes doorheen juli heb ik bewaard en dat resulteerde in dit filmpje:

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.