Rosti Mepal Brooddoos Drinkfles Drinkbeker mamaABC Appelmoes Bruisballen Chocolade mama blog

Ik mocht van Rosti Mepal enkele producten uitkiezen. Ik kende het merk natuurlijk wel al van hun brooddozen en drinkflessen. Toen ik hun website bekeek schrok ik toch eventjes van hun aanbod. Ik wist helemaal niet dat ze ook heel wat bewaardozen, leuk servies en super mooie drinkflessen hadden. Wauwie, er ging opeens een wereld voor me open. Ik was in gedachten al een wenslijstje aan het opstellen. Toch koos ik uiteindelijk toch maar voor de welgekende brooddoos, drinkbeker en drinkfles.

Rosti Mepal

Als ik brooddozen, drinkbekers of drinkflessen zie in de winkel van het merk Rosti Mepal krijg ik er altijd een betrouwbaar gevoel bij. Ik kan het niet zo goed omschrijven waarom, misschien omdat ze zo gekend zijn. Zelf hebben we al verschillende brooddozen en drinkflessen van het merk gehad. Nu zie ik ook op hun website dat je daar losse onderdelen kan kopen. Had ik dat eerder geweten had ik de kapotte drinkfles niet weggegooid. De drinkflesdopjes durven wel nogal eens uit elkaar te vallen als ermee gesmeten wordt. Ik weet, een drinkfles is niet om mee te gooien. Vertel dat onze kindjes maar.

Hierboven zei ik nog dat ik niet wist dat ze ook andere producten hadden dan brooddozen. Nou, als ik kijk bij het kinderservies herken ik wel wat servies. Yup, blijkbaar hadden wij ooit al kinderservies van Rosti Mepal. Dat was me nu eens nooit opgevallen zie. Ik herinner mij vooral nog zaken als ‘Ik wil het bord met de koe op!” of  eerder dit natuurlijk: Pakt het bord met de koe af en de andere begint te brullen.

Nouja, wij zijn alleszins wel tevreden van die hun brooddozen en andere zaken. En echt, ik was meteen verliefd op het design “Assepoester 2014”. Eerlijk is eerlijk toen ik deze tegenkwam werd het virtuele gedachten lijstje meteen geschrapt en ik wou deze. Onder het mom dat Emma altijd wel een reserve kon gebruiken. Ik toonde bewust de andere versies niet aan de kinderen want Adam zou resoluut eentje van Paw Patrol willen en Abel waarschijnlijk die draak. Ik wou Assepoester, nah!

Rosti Mepal Brooddoos Drinkfles Drinkbeker mamaABC Appelmoes Bruisballen Chocolade mama blog

Ik mag 2 sets weggeven, design naar keuze AFGELOPEN

Nu komt het leuke nieuws voor jullie eraan. Zo lezen hoe blij wij zijn is 1 ding, zelf kans maken op een set is iets heel anders. Het schooljaar is al begonnen dus waarschijnlijk hebben jullie wel al dergelijke items aangekocht. Toch is een extra altijd mooi meegenomen toch? Of ben ik de enige die het af en toe wel eens vergeet in de vaatwasser te stoppen? Of zijn mijn kinderen de enige die ze wel eens durven vergeten of erger nog verliezen? Ik dacht het niet.

Ik mag 2 sets weggeven. Een set bestaat uit een broodtrommel, een schoolbeker en een drinkfles. Je mag zelf kiezen of je ook zo’n mooie Assepoester wilt of eerder gaat voor Frozen, Finding Dory, Minions, Star Wars, … en nog veel veel veel meer keuze. Bekijk ze hier.

Rosti Mepal Brooddoos Drinkfles Drinkbeker mamaABC Appelmoes Bruisballen Chocolade mama blog

Hoe maak je kans?

Zoals altijd, heel eenvoudig:

  • Geef hieronder een comment dat je wilt meedoen
  • Voor een tweede kans kan je op onze facebook pagina onder het gedeelde artikel vrienden taggen die ook zo’n set kunnen gebruiken. Tag per lijn een vriend(in). 1 lijntje mag je natuurlijk ook gebruiken voor jezelf. Ohja vergeet niet onze pagina te liken!

 

Maandagavond 12 september 2016 na 20u maak ik de twee winnaars bekend. Zowel via een reactie hier op de blog, via een reactie op facebook en via een persoonlijke mail of bericht naar de winnaars persoonlijk. De winnaars zijn gekend en hebben een bericht gekregen (Sandra en Natasja).

There are 44 comments Reageer!

Comments are closed.