Ik mocht van KBC de nieuwe Wearables uittesten. Ik zei daar natuurlijk meteen ja op want ik ben super fan van zo’n betaalsystemen. Ik betaal waar ik kan zoveel mogelijk contactloos met de kaart of met mijn gsm. Een fashionable wearable had ik nog niet en het leek me van het begin heel fijn!

Wat is een Wearable van KBC

Een Wearable is een accessoire waarmee je kan betalen in plaats van je bankkaart.  De Wearables van KBC komen in verschillende vormen, uurwerken, ringen, armbanden, sleutelhangers, … voor iedereen is er iets passend. Ook handig om te wisselen voor verschillende gelegenheden natuurlijk!

Hier kan je alle KBC Wearables zien en bestellen.

Ik koos voor de Rosan Pay optie. Een super mooi hartje, iedereen zal gewoon denken dat het een leuke hanger is maar ik kan er ook mee betalen! Hoe tof is dat. Ja, ik ben daar echt helemaal fan van. Dat gaat heel vlot, ik moet mijn bankkaart of gsm niet meer zoeken, gewoon even mijn arm en klaar.

Super makkelijk

Het hele proces is echt heel makkelijk, bij de aankoop moet je gewoon je rekeningnummer ingeven op de webshop. Eens je de wearable ontvangen hebt kan je hem heel eenvoudig linken in je KBC app, ze weten reeds dat je eentje besteld heb. Daar kan je hem indien nodig ook heel makkelijk deactiveren.

Je kan er overal mee betalen waar je contactloos kan betalen. Dat is tegenwoordig op bijna alle plaatsen, je herkent dat heel vlot aan het logo met de 4 radiogolfjes.

 

Is dat wel veilig?

Dat is even veilig als een bankkaart. Ben je de wearable kwijt dan kan je hem deactiveren, net zoals je met een verloren bankkaart zou doen. En net zoals met een bankkaart kan je er tot 50 euro contactloos mee betalen zonder je pincode in te geven, wat het ook extra veilig maakt ivm de corona maatregelen.

Debetkaart verloren of gestolen? Blokkeer je kaart dan onmiddellijk in KBC Mobile. Ook mogelijk: je kaart telefonisch laten blokkeren door Card Stop op het nummer +32 (0)70 344 344.

Hoe alles in zijn werk gaat staat ook hier super duidelijk uitgelegd. Bij het de ontvangen wearable zitten duidelijke instructies. Het gaat super vlot en makkelijk. Echt een aanrader voor iedereen.

Mijn Rosan Pay armband is nu ook één van mijn Disneyland of andere uitstapjes essentials!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sofie ♥️ DisneyBound (@curses_and_kisses) op

Comments are closed.