Ik mocht van fotocadeau.nl hun foto op hexagon foto’s uittesten. Ik zei ja omdat we net een nieuwe muur hebben laten bouwen in de living en deze aankleding kon gebruiken. Toen ik ja zei dacht ik de foto op hexagon op te hangen boven de zetel maar dat is anders uitgedraaid.

Fotocadeau Hexagon Foto product Fotocadeau Hexagon Foto product

De muur boven de zetel vraagt iets anders, we denken daar aan een groot schilderij of een grote foto op doek. De foto op hexagon hangen gewoon aan de andere kant van die muur!

Bureau ruimte decoreren

De muur sluit de zithoek af van onze bureau. De zithoek is zo veel rustiger en netter en onze bureau iets functioneler omdat we nu een extra wand hebben. Ik besloot mijn nieuwe foto op hexagon’s te hangen aan mijn nieuwe muur gekruist met mijn eigen gemaakte ear hangers. Ik ben super tevreden met het resultaat! Desgewenst kan ik nog uitbreiden maar ik heb nog andere plannen met de muur dus we zien wel wat het zal worden.

Fotocadeau Hexagon Foto product Fotocadeau Hexagon Foto product

50 % korting

Wil je zelf zo’n foto’s ophangen dan kan je gebruik maken van de code MP50 en dan krijg je 50% korting, geldig tot maart 2022.

Comments are closed.