Ik ben dan wel niet blond maar om te disneybounden moet ik me daar niets van aantrekken. Dat is dan ook het verschil met cosplay, als ik Rapunzel zou willen cosplayen zou ik een pruik moeten aandoen die heel erg lijkt op het echte haar van Rapunzel. Voor een disneybound hoeft dat niet!

Rapunzel

Het verhaal over Prinses Rapunzel, die als baby is gestolen uit het paleis van haar ouders en door een heks genaamd Mother Gothel wordt opgesloten in een verborgen hoge toren, waar ze onmogelijk uit kan ontsnappen.

Disneybound Rapunzel

Disneybounden draait erom dat je je kleed zoals een Disney figuur maar dan met zaken die je reeds in je kast hebt liggen! Dus ik zocht mijn paarse spullen bij elkaar en kwam uiteindelijk tot een combinatie van een paars topje en een roze rok. Volgens mij best geslaagd zeker met mijn haar in een staart en bloemen erin, oh en de pan niet te vergeten! Disneybound Rapunzel

Bekijk ook: Disneybound Winnie the Pooh

Comments are closed.