Ik hou enorm van Descendants. En ik hou van me opkleden of half verkleden als ik naar Disneyland Paris ga. Dus ik heb dat gecombineerd! Ik ben in mijn kast gedoken en wat extra accesoires gekocht om zo naar Disneyland te gaan.

Descendants is een drie delige filmreeks van Disney Channel.

Descendants

Descendants 1

Descendants Disney Channel Movie Disney Style Disneybound

De film draait rond de avonturen van de vier kinderen van vier slechteriken uit het Disney-universum. De kinderen krijgen dankzij prins Ben (zoon van Belle en het Beest) een tweede kans in Auradon. De slechteriken vertellen hun kinderen dat dit het moment is om de macht te grijpen en de magie weer mogelijk te maken op Isle of the Lost waar ze gevangen zitten. Vervolgens proberen ze die opdracht uit te voeren, maar hoe meer ze in Auradon zijn, hoe meer ze twijfelen of wat ze doen echt is wat ze willen.

Descendants 2

Descendants Disney Channel Movie Disney Style Disneybound

Na de verloving van Mal (dochter van Maleficent) met koning Ben van Auradon wordt de pers haar te veel en na een ruzie met koning Ben besluit Mal terug te keren naar Isle of the Lost. Niet veel later voelt koning Ben zich schuldig en besluit hij Mal achterna te gaan. Met de hulp van Evie, Jay en Carlos gaat hij naar Isle of the Lost, waar ze onder anderen Harry, Gil en Uma tegenkomen.

Descendants 3

Descendants Disney Channel Movie Disney Style Disneybound Descendants Disney Channel Movie Disney Style Disneybound

De tieners van Disney’s meest beruchte schurken keren terug naar het Isle of the Lost om een ​​nieuwe partij kwaadaardige nakomelingen te rekruteren om zich bij Auradon Prep aan te sluiten.

Descendants Disneybound of Disneystyle

Ik hou enorm van de stijl van de film, alle kleding is prachtig gemaakt. Het meest ben ik fan van Evie, de dochter van Evil Queen, zowel van haar karakter als stijl. Dus ik heb me op haar gebaseerd voor deze look.

Dus ik heb me op haar gebaseerd om zelf een leuke outfit samen te stellen, die past bij mij!
Ik koos voor een lederen jasje, een blauw rokje en liet een zwart tshirt bedrukken met de tekst “Fairest of them all”.

De tas, oortjes en ketting kocht ik hiervoor. Deze oortjes gebruik ik ook regelmatig als ik een Sneeuwwitje disneybound doe.

Evie Descendants Disneybound Disney style

Maak zelf je eigen Evie Descendants outfit

Dit is alles exact wat ik kocht. Natuurlijk kan je net zo makkelijk je eigen outfit bijeen zoeken!

  • Handtas – Deze had ik gekocht via Ebay dus ik vrees dat je moet googlen, maar een andere kan je bv hier kopen.
  • Ketting
  • Oortjes

Ook leuk:

Comments are closed.