Plop-Up Restaurant Plop Show Studio 100 Mama ABC Blog

Uitstap tip: Plop Show Plop-up Restaurant

Share Button

Plop baadt reeds twintig jaar zijn melkherberg uit en dat moet gevierd worden!

Plop-up Restaurant

Er is een toffe Plop show om dat jubileum te vieren. Wij gingen kijken met het hele gezin. Onze (bijna) twee jarige was heel de show geboeid, ze zat echt mee te doen en te dansen. Geweldig om zien! Onze oudsten (acht jaar) had er helemaal geen zin in en kwam mee tegen zijn goesting. Maar ook hij vond het leuk, dat zie je ook goed in deze video:

Geschikt vanaf één jaar

De show is geschikt voor jonge kinderen maar is ook fijn voor oudere (mijn oudste zijn zeven en acht) kinderen. Ook voor mij, als mama, was het best fijn. Het is een gezellig bedoening en de kindjes horen/zien genieten is top!

Voor zijn verjaardag krijgt Plop van Smal, Klus, Kwebbel en zijn nichtje Felle een mooie foodtruck, waarmee hij en Felle het bos rondrekken, zodat alle kabouters en dieren aan zijn kraampje kunnen komen eten. Ondertussen passen Smal, Klus en Kwebbel op zijn melkherberg, maar vooral Klus vindt het vele werk erg zwaar. Hij wil niets liever dan dat Plop weer terug komt en hij besluit in het geheim zijn foodtruck te stelen. Maar zal zijn plannetje ook echt slagen? Het wordt een show boordevol verrassingen, leuke grappen en natuurlijk alle kabouterhits van de afgelopen 20 jaar. Zet je kaboutermuts op, smeer je stembanden, oefen de kabouterdans en doe mee met onze vrolijke kaboutervrienden.

Kinderen jonger dan één jaar op het ogenblik van de voorstelling, mogen gratis binnen, maar dat wordt afgeraden aangezien licht en geluid niet aangepast is aan hun leeftijd. Iedereen ouder heeft een gewoon toegangsticket nodig.  Jessica van Exploring Life was er, mét jonge baby en dat ging perfect. Ze waren wel voorzien van draagdoek en hoorbescherming voor de lieve kleine meid.

Je kan nog zelf gaan kijken, meer informatie over de locaties en tickets kan je hier bekijken en boeken! Tickets vanaf €13 incl. reserveringskosten. Er zijn shows doorheen Vlaanderen tot midden mei.

Share Button

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  
Please enter an e-mail address