Playmobil fashion girls review speelgoed cadeau tip appelmoes bruisballen chocolade mamaabc mama blog

Emma mocht voor haar verjaardag zelf een cadeautje uitkiezen bij Dreamland. Ze had het al sinds zowat haar laatste verjaardag over een nieuwe pop. Toch werd het geen pop, maar iets heel leuk van Playmobil! Ze koos namelijk voor Playmobil Fashion Girls.

Playmobil Fashion Girls

Wat is het?

Playmobil Fashion Girls is een Playmobil winkel, meer bepaald een kledingwinkel.
Er zitten 2 Playmobil meisjes in, een haarstukje, kapstokjes, rokjes, kleedjes, hoedjes, handtassen, chique horloges, een kassa, een passpiegel en een kamerscherm om een paskamer te creëren.

Hoeden, handtassen, jurkjes en rokjes… Alles is verkrijgbaar in de meeneem fashionshop! De dames weten niet waar eerst kijken… Ze snuffelen door de rekken en lades, op zoek naar de geschikte outfit voor het feest! Help jij de dames met het kiezen van een leuk kledingsetje? En als je gedaan hebt met spelen, kan je alles weer opbergen in de koffer, hem sluiten en hem meenemen als een echte handtas!

Er is nog plaats genoeg in de winkel over om kleertjes of accessoires van Playmobil poppen dat je al hebt in te stockeren.

Emma was op een bepaald moment zelfs aan het doen alsof de winkel gewoon een slaapkamer was. Waarom niet hé. Ik wil ook wel een dressing-winkel hebben…

Wat maakt het extra leuk?

Je kan de winkel gewoon dichtklappen en dragen aan het handvat. Super leuk en makkelijk. Je stopt de winkel vol zoals een valiesje en hupla daar vertrek je! Ideaal om mee te nemen naar een restaurant, een tante zonder speelgoed, naar je kamer, … Heerlijk mobiel dus. Ook is het makkelijk opgeruimd, alles erin, dichtklappen en klaar.

Playmobil fashion girls review speelgoed cadeau tip appelmoes bruisballen chocolade mamaabc mama blog

Doelgroep

Playmobil Fashion Girls is voornamelijk gericht op meisjes tussen de 4 en de 10 jaar.

Het spreekt voor zich dat jongens er ook mee mogen spelen én dat je qua leeftijd het beste kijkt naar je kind.

Playmobil fashion girls review speelgoed cadeau tip appelmoes bruisballen chocolade mamaabc mama blog

Zelf kopen?

Dit kan heel makkelijk bij bol.com*.

Veel speelplezier!

* Affiliate link, voor jou hetzelfde voor ons een steun

There are 4 comments Reageer!

Comments are closed.