Mijlpaalkaarten, wie kent ze tegenwoordig niet? Je ziet ze bij trotse mama’s en ook papa’s voorbijkomen op kanalen zoals Instagram of Facebook. Ze zijn dan ook super leuk! Deze zijn al een hele tijd super populair onder mama’s. Zelf heb ik er nog nooit gekocht en heb daar eigenlijk best wel spijt van. De reden waarom ik nooit de stap zette tot aankoop kan ik niet meteen bedenken. Stom hé. Nu, om andere mama’s te behoeden voor dergelijk wangedrag heb ik een super tip voor je! Koop er gewoon zelf als kraamcadeau en geef ze cadeau aan de kersverse mama! Je kan ze kopen digitaal om zelf af te printen of helemaal kant en klaar.

Baby mijlpaalkaarten

De mijlpaalkaarten van  Sofie Lambrecht  zijn onderling combineerbaar. In de set Baby Mijlpaalkaarten zitten maar liefst 56 verschillende kaarten! Er zijn naast de baby kaarten nog andere sets verkrijgbaar. Alle kaarten passen goed bij elkaar.

Baby Mijlpaalkaarten Sofie Lambrecht

 

De mijlpaalkaarten zijn heel stylisch en passen bij elke foto omwille van hun zwart witte design. Een set van 56 mijlpaalkaarten om de belangrijkste en leukste mijlpalen vast te leggen! Gebruik een mijlpaalkaart om een toffe foto te maken en/of schrijf op de achterkant van de kaart de datum en een leuke anekdote. De mijlpaalkaarten hebben het formaat A6 en zijn op beide kanten beschrijfbaar. De achterkant is blanco.

Ik ben enorm blij met de baby mijlpaalkaarten van Sofie Lambrecht. Ze zijn stijlvol en passen bij elke foto. Ik maak telkens een foto in dezelfde wieg. Het is fijn om op die manier foto’s te nemen. Ik  plaats de foto telkens op Instagram en bewaar ze ook voor later. Zo creëer ik een leuke, bijpassende serie foto’s en kan ik de groei van mijn kindjes op een toffe manier vastleggen. – Van een tevreden klant

Baby mijlpaalkaarten fysiek kopenbaby mijlpaalkaarten digitaal kopen

Een mijlpaalkaart is …

Een mijlpaalkaart bevat een belangrijke mijlpaal die voorkomt in het leven van een baby. Zoals bijvoorbeeld “Ik plaste op papa” of “Mijn eerste kerstmis” of “1 jaar!”, … heel leuke memorabele momenten. Er zitten maar liefst 56 mijlpaalkaarten in de basis set van Baby Mijlpaalkaarten.

Baby mijlpaalkaarten
Foto’s van @jessicanobels

Hoe gebruik je zo’n kaart

Je koopt een fysiek pakje kaartje of de digitale set. Bij de digitale set ga je de kaarten eerst gaan afdrukken bij je thuis of een kopiecenter of waar je maar wilt. Je kan bij de digitale versie zelf kiezen op welk soort papier je ze gaat afdrukken. Zo kan je bijvoorbeeld ook voor gekleurd papier kiezen.

  • Neem de gepaste kaart.
  • Leg de kaart bij de baby, laat de baby de kaart vasthouden of hou de kart met je hand vast zichtbaar in beeld van de foto.
  • Deel de foto op social media en/of druk af om te bewaren in een fotoalbum.

Mijlpaalkaarten zijn geschikt voor

Mijlpaalkaarten zijn geschikt voor elke mama. Deze set past bij elk type mama omdat ze eenvoudig en zwart/wit zijn. Je kan er heel veel verschillende kanten mee op. Er zitten in totaal 56 verschillende kaarten in deze set.

Deze baby mijlpaalkaarten zijn uitermate geschikt om cadeau te geven aan een zwangere vriendin voor ze bevallen is tijdens de kraamweken. Een ideaal kramcadeau voor elke kersverse mama.

Wat krijg je bij aankoop van Baby Mijlpaalkaarten

Fysiek

  • Bij aankoop van fysieke mijlpaalkaarten krijg je een pakketje opgestuurd met daarin een doosje met daarin de 56 mijlpaalkaarten te gebruiken tijdens de baby periode.
  • De mijlpaalkaarten zijn formaat A6 en gedrukt op stevig wit papier.
  • De achterkant is blanco.
  • Je kan zowel op de voorkant als op de achterkant schrijven.

Digitaal

  • Bij aankoop van de digitale kaarten krijg je een pdf opgestuurd en jpg afbeeldingen van de 56 verschillende mijlpaalkaarten.
  • Je kan alle of de gewenste mijlpaalkaarten afdrukken. Dit kan je doen waar en wanneer je wilt.
  • Je kiest zelf op welk papier je afdrukt, ook kan je voor gekleurd papier kiezen.
Baby mijlpaalkaarten fysiek kopenbaby mijlpaalkaarten digitaal kopen

Comments are closed.