Mijlpaalkaarten, wie kent ze tegenwoordig niet? Je ziet ze bij trotse mama’s en ook papa’s voorbijkomen op kanalen zoals Instagram of Facebook. Ze zijn dan ook super leuk! Deze zijn al een hele tijd super populair onder mama’s. Zelf heb ik er nog nooit gekocht en heb daar eigenlijk best wel spijt van. De reden waarom ik nooit de stap zette tot aankoop kan ik niet meteen bedenken. Stom hé. Nu, om andere mama’s te behoeden voor dergelijk wangedrag heb ik een super tip voor je! Koop er gewoon zelf als kraamcadeau en geef ze cadeau aan de kersverse mama!

Mijlpaalkaarten van Sofie lambrecht

De mijlpaalkaarten van  Sofie Lambrecht  zijn onderling combineerbaar. De verschillende setjes van zowel baby, peuter, voor de mama en zo verder passen allemaal samen!

Gratis poster Mama ABC

Ze zien er super mooi uit! Allez, vind ik hé.

Wat is dat nu precies zo’n mijlpaalkaart

Mocht je nu toch niet weten wat zo’n mijlpaalkaart is en je daar een beetje over schamen. Nou, gelukkig lees je dit gewoon online dus niemand hoeft dat te weten. Lees maar vlug verder én ga dan maar ergens stoefen dat je weet wat mijlpaalkaarten zijn. Vertel ze er maar meteen bij dat je hele toffe kan kopen bij Sofie Lambrecht.Gratis poster Mama ABC

Een mijlpaalkaart bevat een belangrijke mijlpaal dat voorkomt in het leven van een baby. Zoals bijvoorbeeld “Ik plaste op papa” of “Mijn eerste kerstmis” of “1 jaar!”, … gewoon leuke memorabele momenten dus. Jaja, maar waarom heb je zo’n kaartje nodig?

Gratis poster Mama ABC

 

Wel, het staat heel erg leuk op foto’s! Je neemt het gepaste kaartje erbij, je gestylde baby en je fototoestel. Schik de baby naast het kaartje, klik et voilà een geweldige foto! Klaar om te delen op al je social media of gewoon om te geven aan de bomma komende zondag.

Ik kan mij niet voorstellen dat je daar als kersverse mama niet blij mee bent.
Dus een super leuk cadeautje om te geven aan die pas bevallen mama van dat heerlijk dotje.

Kopen?!

 

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.