kamer decoreren saartje prum mamaabc mama abc blog

Al een hele tijd terug werd stiekem onze oudste dochter haar kamer gedecoreerd! Niet stiekem voor ons natuurlijk wel voor haar. Ze wist helemaal van niets. In oktober ging ze 3 dagen op kamp met school, de ideale moment dus om aan de slag te gaan!

Kamerindeling

Wij hebben 4 slaapkamers boven, 1 slapen wij met de baby, de andere slapen de 3 jongens, de oudste dochter slaapt helemaal alleen en dan hebben we nog een kamer over. De kamer die nu nog over is willen we helemaal opnieuw inrichten. Toen we hier 6,5 jaar geleden kwamen wonen hebben we de gang en de slaapkamers voorzien van een nieuwe laminaatvloer en nieuw behang behalve die ene kamer. Toen was het plan nog om daarin een nieuwe en groter badkamer te voorzien. Aangezien we nu en nieuwe en grotere badkamerruimte beneden hebben zal die slaapkamer dus toch als slaapkamer dienen. Daarvoor hebben we al vanalles gekocht, nu enkel nog de tijd en de courage vinden om aan de slag te gaan! Die kamer zal trouwens voor onze dochter dienen, maar omdat ze al zolang aan het wachten is leek het me geweldig om de kamer waar ze nu in slaapt wat extra te decoreren!

Decoratie bij Saartje Prum

Ik ben nogal actief op Instagram en daar zie ik met de regelmaat van de klok prachtige decoratie voorbijkomen. Het wereld wijde web bevat tig super leuke (web)winkeltjes met fantastische decoratie. Voor mijn stiekem plannetje koos ik de webwinkel saartjeprum.nl eruit!

Ze hebben er bergen leuke spullen, ik kan uren doorheen de webshop scrollen en mijn winkelwagentje vullen. Nouja, helaas moet het ergens stoppen en ik koos er een 7 tal toffe spulletjes uit.

Met name waren dat 3 gezellige kussens voor in haar bed. Een heerlijk dromerig roze wandplankje, een letterbanner, een slinger en ansichtkaarten om het af te werken. De spullen werden heel vlug geleverd en waren heel tof verpakt. Ja een (web)winkel heeft bij mij altijd een streepje voor als ze de verpakking verzorgen. Ik was heel gecharmeerd door de leuke sticker op de doos en het hartjes papier.

Alles uitpakken, beslissen waar wat kon komen en eigenlijk ging het heel vlotjes. De letterbanner en de slinger moest ik nog zelf ineensteken maar dat ging eigenlijk heel erg vlot. Ik deed een beroep op mijn man om het plankje op te hangen, haalde er nog wat extra spulletjes bij dat ik nog had liggen (een eenhoornlamp en nep plantjes) et voila de kamer voelde al helemaal anders aan!

kamer decoreren saartje prum mamaabc mama abc blog

kamer decoreren saartje prum mamaabc mama abc blog

kamer decoreren saartje prum mamaabc mama abc blog

Ja, ik ben heel tevreden over het aanbod, de kwaliteit en de service van Saartje Prum. Een aanrader!

Er zijn ook beelden van beschikbaar, kijk maar op mijn YouTube kanaal!

De verrassing

Zoals ik al zei in de inleiding was het een verrassing voor onze oudste dochter. Die viel bijzonder goed in de aarde! Ze is weg van haar kamerhoekje, echt geweldig. Wie naar de video gekeken heeft zal merken dat er geen reactie van onze dochter bijzit, dit omdat ze na het kamp nogal emotioneel was.

There is one comment

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.