Deze Moederdag laten we aan onze mama zien dat ze in ons hart zit. Hoe? Door haar de overheerlijke lekkernijen van Elisabeth cadeau te doen! Want speciaal voor deze gelegenheid introduceert de Brusselse confiserie- en chocoladeshop een luxe moederdagbox met lekkere pralines in een toepasselijke vorm: een hartje. De pralines komen in vier verschillende smaken en zitten in een prachtig geschenkdoosje. Natuurlijk zijn de pralines met de grootste zorg uitgekozen en met de allerbeste ingrediënten bereid, zoals je inmiddels wel gewend bent van de gepassioneerde meesterchocolatiers en –patissiers van Elisabeth.

Moederdag Chocolade van Elisabeth Sofie Lambrecht Mama ABC

Liefde gaat door de maag

En dat is voor mama’s niet anders! Met de verrukkelijke pralines van Elisabeth raak je haar recht in het hart – met een hart. De lekkernij komt in vier tongstrelende varianten:

♥ De donkerste rode praline heeft een karamel-frambozen vulling met een verrassend zurige toets.

♥ Het roze hartje is voor de pittige mama’s met een beetje zwarte peper, en heeft een fruitige en ietwat zurige praliné van aardbei.

♥ Het gespikkelde hartje heeft een kern van hazelnotenpraliné met een knisperende feuillantine.

♥ Het vierde, eveneens rode hartje is een sensationele croquant met amandelpraliné.

De moederdagbox zal alle vier de smaken bevatten, je hoeft dus niet te kiezen. Wat je wél moet doen? Ervan afblijven tot je ze kunt geven … Maar geen zorgen; mama wil vast wel delen!

Moederdag Chocolade van Elisabeth Sofie Lambrecht Mama ABC

Praktisch

De moederdagbox van Elisabeth is verkrijgbaar in drie verschillende formaten: een doosje met vier hartjes dat 6,90 euro kost, met zes hartjes voor 9,70 euro en een doosje met 16 hartjes voor 20 euro. Ieder doosje bevat de vier verschillende soorten pralines, om geen enkele smaak te moeten missen.

Ben je voor 13 mei niet meer in Brussel of heb je niet de mogelijkheid om je mama in het weekend van Moederdag te bezoeken? Geen zorgen: de moederdagboxen zijn ook online te bestellen en kunnen aan huis worden geleverd. Uiteraard in een luxueuze cadeauverpakking, want ook dàt is liefde voor het product.

 

Moederdag Chocolade van Elisabeth Sofie Lambrecht Mama ABC

Over Elisabeth

Elisabeth brengt je een arsenaal aan artisanale zoetigheden: van de beste Belgische chocolade, onweerstaanbare melo cakes, pralines in alle vormen en smaken, toppers van truffels, krokante boter wafels, … De zorgvuldig samengestelde selectie – een mix van recepten uit grootmoeders tijd, Belgische klassiekers én vernieuwende, exclusieve lekkernijen – wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe lokale ontdekkingen. Die tref je aan in een van de vijf Brusselse Elisabeth-winkels, die – naast het standaardaanbod – elk een eigen specialiteit hebben. Chocolade in de Boterstraat 43, meringue in de Boterstraat 49, wafels in de Stoofstraat en nougat in de winkel aan de Grasmarkt. In de jongste Elisabeth-vestiging op de Louizalaan draait het dan weer vooral om pralines, truffels en andere chocoladespecialiteiten.

En wat maakt het aanbod van Elisabeth dan zo bijzonder? Liefde! De beste Belgische chocolatiers en patissiers werkten jarenlang met hart en ziel aan het perfectioneren van hun eigen specialiteit. En die producten worden vervolgens met veel zorg en aandacht geselecteerd om bij Elisabeth te worden aangeboden. Zoveel passie en liefde, dat proef je!

Boterstraat 43, 1000 Brussel. Open maandag tot zondag (10 tot 22 uur).
Boterstraat 49, 1000 Brussel. Open maandag tot zondag (10 tot 22 uur).
Grasmarkt 55, 1000 Brussel. Open maandag tot zondag (10 tot 22 uur).
Stoofstraat 55, 1000 Brussel. Open maandag tot zondag (10 tot 22 uur).
Louizalaan 49, 1060 Brussel. Open maandag tot zaterdag (10 tot 20 uur) & zondag (10 tot 19 uur).

Comments are closed.