Het is druk op het werk van mijn man. Ontzettend druk, deadlines en zo. Dat betekend dat hij lange dagen werkt, pas thuis komt als de kinderen al uren liggen te snurken om dan zelf nog wat verder thuis te werken. Zelf heb ik het mezelf ook druk gemaakt deze week (en vorige week) ik heb namelijk heel wat nieuwe producten ontwikkeld voor mijn webshop. Druk, maar leuk druk is dat. Tel daarbij de constante zorg voor mijn 5 niet altijd rustige kinderen en ja de nood aan Me-Time is enorm hoog.

Me-Time in bad

In een normale week ga ik een tweetal keren in bad, heerlijk uitgebreid. Dan ben ik niet te krenterig met het badschuim en lig ik te genieten in een heerlijk hoopje schuim. Soms schrob ik mezelf voordat ik in bad ga met een speciale borstel (ooit eens gekocht bij The Body Shop). Om dan heerlijk rood en tintelend in mijn bad te stappen waar ik mijn haren was en een maskertje laat inwerken terwijl ik wegdroom bij mijn roman van dat moment. Ik heb zo’n super handige rekje om over mijn badkuip te hangen waarop ik mijn e-reader plaats zodat ik die niet continue moet vasthouden.

G&H Me Time Mama

De laatste tijd ben ik enorm fan van G&H. Ik heb voor het eerst producten in huis van dat merk en het bevalt bijzonder goed. De G&H Nourish+ Body Wash voelt zo heerlijk aan en mijn huid reageert er ontzettend goed op. En het leuke is dat als er een kindje bij mij in bad komt die producten ook zeker kunnen (officieel vanaf 3 jaar). De producten van G&H zijn namelijk gemaakt van verzorgende, rustgevende en beschermende ingrediënten. De ingrediënten worden zorgvuldig gekweekt en geselecteerd, ze zijn sulfaatvrij en ph evenwichtig. G&H staat namelijk voor Gentle & Healthy.

G&H Me Time Mama

En nog een leuk weetje: de verpakking is gemaakt dankzij windenergie en is 100% recycleerbaar.

Me-Time na het bad

Na genoten te hebben van mijn lang bad, vaak eindigt dat (zeker in de zomer) met een kind dat net iets vuil gespeeld heeft bij me stopt mijn me-time niet. Nouja, dan is het natuurlijk niet meer “alleen” maar als mijn kind(eren) aan het naplonzen zijn dan kan ik er ook van genieten om mezelf in te smeren met heerlijke body milk. G&H heeft ook een Refresh+ gamma dat heerlijk aanvoelt na een warm badje. Meestal neem ik ‘s avonds mijn bad en trek ik erna mijn slaapkleding aan. Dan haal ik op het gemak de kinderen uit bad en start hun avondritueel! Zodra de kindjes erin liggen en rustig blijven wrijf ik mijn handen met handcrème en zodra dat ingetrokken is kan ik ontspannen werken aan mijn blog!

G&H Me Time Mama

G&H Me Time Mama

Ik ben benieuwd naar jullie door-de-week-me-time-moment en rituelen!