Valentijn een dag dat sommige haten en te opgeklopt vinden maar voor velen toch een uiterst fijne liefdevolle dag. Ik hou van Valentijn! Een dag om de liefde nog eens extra in de bloemetjes te zetten is gewoon super nodig vind ik persoonlijk. Sommige mensen zeggen wel “Bij ons is het enkel dag Valentijn.” Jaja knik ik dan, elk zijn idee erover maar zo eens een dagje toch net iets specialer is toch gewoon super fijn. Wij gaan ook op date als het niet valentijn is en wij zien elkaar ook graag op de alle andere dagen van het jaar. Toch gaan wij valentijn niet uit de weg! Als je vindt dat het te commercieel is nou denk dan eens even verder na, je hoeft heus geen dure bloemen of chocolade te gaan kopen. Valentijn vier je zoals jij het wenst, daar hoef je echt niets voor uit te geven als je dat niet wil.

Bekijk ook even dit artikel: Last minute valentijn tips

Valentijn foto inspiratie

Valentijn foto maken

Ik vind doordachte en persoonlijke cadeautjes het allerleukste. Waarom dus niet zelf een foto maken om te geven aan je geliefde? Of samen op de foto en deze dan instellen als wallpaper? Nou, ik hou alleszins van super leuke foto’s rond het thema valentijn. Ik maakte er enkele, zowel met het hele gezin, één of meerdere kinderen en met mijn partner. Dit zijn ze allemaal op een rijtje:

  • Verzorg de kleding, als je kleding aandoet in dezelfde kleuren dan oogt de foto beter en netter. Je kan exact hetzelfde aandoen maar de kleuren op elkaar afstemmen doet ook al kei veel!
  • Zorg voor toffe accessoires zoals ballonnen, kartonnen bordjes, slingers, ….
  • Maak het niet al te serieus zeker met meerdere kinderen is dat niet haalbaar
  • Hou het leuk, doe eens gek

Valentijn foto met het hele gezin

Valentijn Foto Inspiratie Sofie Lambrecht Valentijn Foto Inspiratie Sofie Lambrecht Valentijn Foto Inspiratie Sofie Lambrecht

Valentijn foto met één of meerdere kinderen

Valentijn Foto Inspiratie Sofie Lambrecht Valentijn Foto Inspiratie Sofie Lambrecht Valentijn Foto Inspiratie Sofie Lambrecht Valentijn Foto Inspiratie Sofie Lambrecht Valentijn Foto Inspiratie Sofie Lambrecht

Valentijn foto met mijn partner

Valentijn foto inspiratie

Comments are closed.