Hubelino heeft niet alleen fantastische knikkerbanen maar ook educatieve sets. Er zijn drie educatieve sets te verkrijgen: Leren Tellen, Leren Rekenen en Woorden Leren. Ik mocht er eentje uitkiezen om uit te proberen én eentje om weg te geven.  Ik vond het een moeilijke keuze maar ik heb uiteindelijk gekozen voor de Leren Tellen set. Ik heb deze onlangs uitgetest samen met mijn kinderen. Hoe dat in zijn werk ging en hoe de reacties van de kindjes was kan je zien in deze video:

Leren Tellen met Hubelino

Onze set Leren Tellen van Hubelino komt van bij robbiestoys. Daar kan je ook de andere sets kopen én ook lesboekjes om bij de sets te gebruiken.

Leren Tellen Hubelino

De Leren Tellen set bestaat uit heel wat blokjes met cijfers op en daarbij telkens verschillende blokjes met symbolen op, zowel in dobbelsteen vorm, streepjes, vingertjes en een telraam. Je kan echt van nul starten met de kindjes om ze in contact te brengen met de cijfers en hoe ze dat kunnen visualiseren. Ik vind de set heel leuk om spelenderwijs mee aan de slag te gaan. De kinderen waren meteen fan en begonnen enthousiast stipjes, bolletjes en vingertjes te tellen en dan het matchende cijfer te zoeken.

Leren Tellen Hubelino

In het boekje staan er zes activiteiten. Elke activiteit is een spelletje om te leren tellen. Zo kan je bijvoorbeeld bingo spelen of een bouwplan maken.

Leren Tellen Hubelino

WIN een set Leren Tellen van Hubelino AFGELOPEN

Ik mag aan één van mijn lezers een set Leren Tellen weggeven! Je kan meedoen op twee manieren:

  1. Abonneer op mijn YouTube kanaal en geef een comment onder de video
  2. Geef hieronder deze blog een comment

De wedstrijd loopt tot 8 december 20u. De kandidaten van YouTube en van de blog gaan allemaal in één pot en er komt één winnaar uit, je kan dus twee maal deelnemen. – Winnaar is Sam Bou (YouTube)

Heel veel succes!

Veel liefs,
Sofie

There are 33 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.