Voor alle Barbie fans: opgelet! Er speelt momenteel een nieuwe Barbie film in de cinema’s: Barbie Dolfijnen Magie. Ik had de eer om deze samen met mijn dochter en haar meter te gaan bekijken in première. Hoe we dat beleefden en wat mijn dochter van de film vind kan je bekijken in deze vlog:

Barbie Dolfijnen Magie

De film duurt 60 minuten, wat dus zeker niet te lang is voor de meestal nog jonge kinderen die aanwezig zijn. Mijn dochter is pas zeven geworden en ze is al jaren fan van de Barbie films.

Barbie en haar zussen gaan op bezoek bij Ken. Hij werkt in de omgeving van een koraalrif, waar hij onderzoek doet naar dolfijnen. Terwijl de zussen aan het duiken zijn zien zij dolfijnen met regenboogkleuren. De dolfijnen zijn zeer zeldzaam, en bezoeken het koraalrif slecht één keer per jaar. Deze gebeurtenis zorgt ervoor dat Barbie en haar zussen zich in willen zetten om het koraalrif te beschermen. Later ontmoeten de dames Isla, een mysterieuze dame met dezelfde missie.

Onze mening

Ik vond hem fijn om te kijken, de zestig minuten zijn rap om voor mij mocht hij wel wat langer duren. De dolfijnen zijn prachtig en het is fijn om te zien hoe ze de dolfijnen willen redden. Hij is vrolijk en fijn om naar te kijken. Je zit volledig mee in het verhaal.

Mijn dochter zat geboeid te kijken en leefde ook echt mee. Ze was enorm opgelucht dat de dolfijnen gered werden en het verhaal een goede afloop had.

Barbie Dolfijnen Magie Mama ABC Blog

De film is voor ons helemaal goedgekeurd.

Hij is al even in de cinema, dus haast je! Het is een geweldige kans om quality time te hebben met je dochter (of zoon, kan natuurlijk ook.) Dompel je maar volledig een dagje om in de Barbie wereld, trek iets roze aan, speel heerlijk met de Barbies, … Geniet ervan!

Barbie Dolfijnen Magie Mama ABC Blog

Veel liefs,
Sofie

Comments are closed.