Er is een LEGO Harry Potter Collection om op de Nintendo Switch te spelen! Hoe cool is dat?!

LEGO Harry Potter Collection

LEGO Harry Potter combineerd de kenmerkende humor van LEGO®-games samen met het universum van de Wizarding World voor een spannend verhaal vol spreuken, toverdranken en puzzels. Spelers beleven het volledige avontuur van LEGO® Harry Potter™, met inhoud uit de acht films, verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en visuele effecten. Deze collectie bundeld de twee eerder LEGO Harry Potter Jaren games bij elkaar. Het bevat dus twee complete games, namelijk LEGO Harry Potter Jaren 1-4 en LEGO Harry Potter Jaren 5-7. Speel meer dan 200 favoriete personage’s vrij. Verken Zweinstein en gebruik toverspreuken met een vriend in coop.

In LEGO Harry Potter 1-4 speel verbind je de Lego steentjes van de Ligusterlaan tot het Toverschool Toernooi en beleef je magische Harry Potter avonturen in LEGO stijl! Speel als Harry, Ron, Hermelien of een van je andere favoriete figuren. Ontdek het kasteel van Zweinstein, de wegisweg en het Verboden Bos.Het spel heeft vier episodes met meerdere levels die vooral gebaseerd zijn op de eerste vier boeken en films.

LEGO Harry Potter 5-7 gaat over de laatste jaren van Harry Potter en zijn vrienden op Zweinstein. Het verhaal volgt de laatste vier films (Orde van de Feniks, Halfbloed Prins en Relieken van de Dood deel 1 en deel 2). In het spel moet de speler diverse toverdrankjes maken om verder te komen. Ook kan de speler gouden stenen sparen. Het spel bevat in totaal 24 levels en 16 lessen.

LEGO Harry Potter Nintendo Switch

Mijn zoon kende Harry Potter nog niet

Hij is net negen jaar geworden en had nog geen enkel Harry Potter boek gelezen of film gekeken. Toch kon hij zich goed inleven in het spelletje en vond hij het super leuk. Hij vindt het leuk dat je kan kiezen welk personage je speelt en alles kan ontdekken. Het spel zette hem ook aan om te starten met het lezen van de boeken en hij bekeek ook reeds de eerste film. Als mama en Harry Potter fan ben ik daar blij om 😉 .

Te koop bij verschillende speelgoedwinkels en bol.com.

LEGO Harry Potter

En extra leuk is dat LEGO ook een echte Harry Potter reeks heeft om mee te spelen. Ik vind de combinatie van spelen op de Nintendo Switch met echt speelgoed, boeken, films, … altijd bijzonder leuk!

LEGO Harry Potter kan je hier vinden en kopen, klik hier.

Comments are closed.