Ik denk dat veel Curvy Vrouwen het herkennen: laarzen vinden is een ramp! Hogere laarzen, geen enkelbotjes dus, hebben vaak het probleem om te smal te zijn rond de kuiten. Ik heb het gewoon opgegeven om passende, mooie laarzen te vinden. Helaas, ik draag dat enorm graag en mis dat wel. Maar, ik heb super goed nieuws: Bootiez!!

Bootiez Mama ABC Blog

Wat zijn bootiez?

Wel, Bootiez zijn onze oplossing! Yes, Bootiez zijn handige sleeves waarmee je elke schoen kan omvormen tot een laars. Of elke laars een nieuwe look kan geven. Ideaal dus! Bootiez zijn geshikt voor elk type been. Ook is er keuze genoeg zodat iedereen Bootiez kan vinden die past bij haar kledingstijl. Zo heb ik er met pareltjes achterop, perfect voor een feestje of date night. Ik ben er super enthousiast over en ik ga mijn collectie (nouja ik heb momenteel maar één paar) zeker uitbreiden.

 

Faux leather

Geef je oude laarzen een nieuwe look met de ‘Faux Leather Collection’ van Bootiez. Met deze handige sleeves kun je elke laars een nieuwe look geven. Tijdens de winter kun je kiezen uit diverse paren Bootiez met een lederen look. Op deze wijze kun je een stoerdere outfit creëren zonder gebruik te maken van echt leer. De ‘Faux Leather Collection’ is namelijk vervaardigt van hoogwaardige stoffen die even mooi zijn als echt leer.

Middels deze collectie wil Bootiez vrouwen die liever geen leren accessoires dragen een alternatief bieden. Tevens kun je door het gebruik van Bootiez langer met je laarzen doen, waardoor je een duurzame garderobe kunt creëren. De Faux Leather Bootiez kun je vinden op Bootiez.nl, maar klanten zijn ook welkom op het hoofdkantoor voor styling advies. Je bent van harte welkom om de Bootiez zelf te ervaren met de hulp van het Bootiez team.

Bekijk hier de volledige Bootiez collectie.

Comments are closed.