Ik ben twee dagen naar Disneyland Paris geweest en ik heb de 2 dagen gevlogd! Deze kan je hieronder bekijken.

Jungle Festival

In normale omstandigheden dus zonder Corona zou er Jungle Festival zijn met een heerlijke parade en shows maar ja we weten allemaal dat het dit jaar wat anders loopt! Wel konden we op de foto gaan met Minnie in haar Jungle Jive outfit, ik had er speciaal een Disney Bound voor gemaakt!

We verbleven 1 nacht in een hotel op 10tal minuutjes rijden. We verbleven in Premiere Classe Marne la Vallée – Bussy Saint Georges. Voor mij heeft dat hotel een goede prijs kwaliteit verhouding.

Magic Shot

Ik ben en blijf super fan van de nieuwe Magic Shot mogelijkheden in Disneyland Paris! Hier kan je enkele foto’s zien van deze twee dagen:

 

Foto’s van Disneyland Paris

Comments are closed.