Het interview

Het interview werd afgenomen in de voormiddag. Mijn man werkte thuis zodat hij ook dingen kon aanvullen. We hadden namelijk grenzen afgesproken, we gaan niet zomaar vertellen hoeveel hij verdient. Samen met alles zoals kindergeld, inkomsten van hier of daar, verhoogd kindergeld, … en aangezien we gewoon een ruime weergave konden weergeven was dat geen probleem.

Het interview was tijdens de schooluren dus enkel onze baby was thuis. Maar euh, ze heeft het laten tellen hoor. Op tafel kruipen, krijsen, op de grond gooien, … met andere woorden ik was continu met de baby in de weer en mijn man met interview. Nouja zeg!

Het was ook wel fijn voor ons om de reflectie te doen naar de beginjaren op één loon. Wat is er super veel anders! Natuurlijk hebben we nu vijf kinderen ipv één of twee. En omdat mijn man gewoon zo enorm goed is in zijn werk heeft hij tussendoor wat opslag gekregen, hij verdient het dan ook wel! Ik kan me nu niet meer herinneren hoe we het deden 7-5 jaar terug, maar hey het is ons toen ook gelukt!

Interview HLN

De foto

We hebben al heel wat keren in de krant of in een magazine gestaan, maar dat went nooit! Ook niet voor de kinderen, helaas. Dit keer waren ze heel goed voorbereid! “Na school gaan we een koekje eten en dan komt er een fotograaf. Iedereen moet kijken naar de fotograaf. Als de foto gelukt is mogen jullie spelen.” En ja hoor allemaal knikten ze enthousiast, ze waren er klaar voor! Tot de fotograaf er was.

Dit was zowat de ergste photoshoot ooit! De fotograaf zei wel dat hij wat gewoon was met de kinderen van zijn broer maar euh ik zag zo dat die photoshoot goed was voor een jaar anticonceptie bij hem.

We kregen achteraf wel de foto’s gemaild, wat echt wel heel fijn is! Er zitten meer goede foto’s in dan gedacht en ook een paar hilarische, geniet maar mee van een selectie van de selectie!

interview hln geld geluk

interview hln geld geluk

interview hln geld geluk