Wij sprongen een gat in de lucht want we mochten een knikkerbaan van Hubelino uittesten. Ik kende die knikkerbanen al en had al zo’n lichtgroen vermoeden dat dit echt wel iets zou zijn voor onze kinderen. En of ik gelijk had? Kijk maar eens naar dit filmpje:

De knikkerbaan van Hubelino

Zoals je kon zien is de knikkerbaan van Hubelino heel goed onthaald door mijn kinderen én niet onbelangrijk ook door mezelf. Het is stevig, duurzaam en heel leuk om ermee te bouwen.

Hubelino Knikkerbaan Mama ABC

De Hubelino-knikkerbaan brengt in rap tempo avontuur en leerplezier in de kinderkamer. Door een grote hoeveelheid aan baanelementen en bouwstenen in meerdere vormen, kleuren en grootten zijn er oneindig veel combinatiemogelijkheden, van simpele constructies tot complexe stellages, die allemaal onnoemelijk veel plezier geven. Kinderen ontwikkelen zich op deze manier op een speelse manier. De kleine bouwmeester raakt vertrouwd met zwaartekracht en versnelling, verbeteren hun motorieke vaardigheden, hun creativiteit en hun logisch denken. Pedagogisch verantwoord. Het Hubelino-blokjessysteem is 100 % compatibel met de bouwstenen van andere fabrikanten zoals van Duplo-Lego. Ze wiebelen niet, glijden niet weg en vallen niet om. Om ervoor te zorgen, dat de knikker altijd veilig het doel inrolt, letten wij bij Hubelino op goed ontwerp, nauwkeurigheid en kwaliteit. Alle Hubelino-producten worden op een verantwoorde manier in Duitsland vervaardigd van hoogwaardig ABS plastic, voldoen aan de Europese CE- en EN71-standaarden voor kinderspeelgoed en zijn voorzien van het GS-keurmerk voor productveiligheid van Bureau Veritas.

De oudste zoon vindt het geweldig dat er een app bestaat waarmee hij makkelijk kan leren bouwen! Enkel jammer dat je in de app niet kan aanduiden welke soorten setjes je hebt, je moet één keuze maken.

Hubelino Knikkerbaan Mama ABC

De knikkerbaan van Hubelino is niet goedkoop maar je krijgt wel waar voor je geld. Net zoals Duplo is deze knikkerbaan van zodanige kwaliteit dat deze vast en zeker generaties plezier kan en zal leveren. Het leuke is ook dat je de knikkerbaan kan uitbreiden, wat extra uitdaging oplevert én gewoonweg heel handig is bij feestdagen en andere wens-lijstjes.

Wij zijn heel erg enthousiast!

Hubelino Knikkerbaan Mama ABC

De knikkerbaan en verschillende uitbreidingsset kan je kopen via robbiestoys.nl.

Veel liefs,
Sofie

Comments are closed.