Wie mij al langer volgt heeft deze blog verschillende keren zien veranderen. Dat komt omdat deze blog samenhangt met mijn persoonlijk leven. Wat er zich in afspeelt, mijn interesses en die van mijn kinderen. Ik schrijf hier voornamelijk over eigen ervaringen, reizen, speelgoed, tips, …. hier en daar eens een algemener – maar wel nuttig – artikel. Alles wat hier verschijnt, daar sta ik achter en dat blijft zo. Overal zit er persoonlijkheid in, zie je stukjes van mijn leven. Nu, waar ik vroeger meer écht persoonlijke blogs neerpende over mijn gedachten is dat nu veel minder. Dit komt voornamelijk omdat ik dit deel via Instagram, onder de foto’s en in mijn stories. Als je mij op een veel persoonlijkere manier wil volgens is Instagram the place to be. Natuurlijk blijft deze blog ook een soort van spiegel voor mijn leven, maar dan op een andere manier.

Veel liefs,
Sofie

There are 2 comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.