Ik ben zoekende naar een fijne verzorgingsroutine. Je gezicht verzorgen is zo ontzettend belangrijk, ook als je nog geen klachten hebt van puistjes of rimpels of wat dan ook. Een goede routine vinden voor je dagelijkse verzorging is niet altijd makkelijk, er zijn ook zo ontzettend veel producten op de markt.

Sinds een zestal weken neem ik elke dag een voedingssupplement in dat van binnenuit mijn gezicht verzorgt. Het voedingssupplement is CHV Collagen SmartFilm  en het werkt heel eenvoudig. Elke avond even voor ik ga slapen neem ik 1 SmartFilm en laat deze smelten tegen de binnenkant van mijn wang. Ik vind dat het smaakt naar sinaasappel, volgens het product zou het smaken naar munt en/of citroen.

De laatste weken krijg ik vaak opmerkingen dat mijn gezicht meer straalt en er gewoon beter uit ziet. Volgens mij komt dit echt door het gebruik van CHV Collagen SmartFilm. Zelf merk ik het ook wel, kei blij mee! Toch al één stap van mijn verzorgingsroutine dat echt vruchten afwerpt.

Wat nog zeker nodig is elke dag qua gezichtsverzorging

  • Reinigen, zowel ‘s morgens als ‘s avonds
  • Dagcréme of nachtcréme
  • ‘s Ochtens zeker ook een UV bescherming (zonnecréme) aanbrengen, ook als de zon niet schijnt

De voordelen van het voedingssupplement CHV Collage SmartFilm

  • Vullen fijne rimpels
  • Natuurlijke glow in je gezicht
  • Strakker en frisser gevoel in je gezicht
  • Sterkere nagels
  • Sterkere en vollere haren

In het begin was ik wat afwachtend omdat ik dacht dat het weer een marketing trucje was, een nieuw product om gewoon maar iets nieuws en anders te maken om de mensen te overtuigen maar na zes weken merk ik écht super veel verschil in mijn gezicht. Daarom schrijf ik ook met veel plezier dit artikel! Ik ben overtuigd.

Ik heb ook een kortingscode voor jou: SOFIE15 daarmee krijg je 15% korting op CHV Collagen SmartFilm . Verzending is gratis en verstuurd vanuit België.

Meer weten?

Bekijk dit filmpje

Comments are closed.