Fotoschoot zwangere buik

Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en ja dit leggen we heel erg graag vast op beeld! Het is toch écht iets bijzonders. Voor de eerste keer een baby in de buik. Voor de eerste keer een dikke buik, en neen niet van teveel te eten maar van een lief wondertje. Een wondertje dat groeit en dat zie je ook aan de buitenkant. Een mooie bolle buik.

Ja, ik vond het heerlijk om te poseren met mijn bolle buik voor de foto! Ik popel nu al om ze af te laten drukken, in te kaderen en op te hangen in onze living. Om dan over een paar jaar met mijn peuter op mijn arm te wijzen en te zeggen “Kijk, jij zit daar in mama’s buik.” Hoe heerlijk moet dat zijn. Dit kunnen doen, dat kunnen zeggen en tonen.

Foto’s zijn blijvende herinneringen

Dus, ben je niet zo wild om op de foto staan? Of voel je je gewoon een aangespoelde walvis met die dikke hoogzwangere buik? Probeer toch die gevoelens aan de kant te zetten en vraag je partner om enkele foto’s te nemen. Of nog beter, zoek naar een goede fotograaf en laat ze professioneel nemen. Zo’n foto’s zijn doorgaans écht veel beter, hun geld waar en ze blijven een herinnering voor altijd.

Comments are closed.