Ik kreeg een nieuwe lichtgevende Bluetooth speaker opgestuurd van Lumin’us in de vorm van een eenhoorn. Het originele plan was om deze aan mijn oudste dochter te geven, maar plannen veranderen want deze staat nu naast mijn bureau. Echt hij is zo geweldig leuk dat ik hem helemaal niet wil afgeven. Mijn dochter kan er ook elke dag naar kijken en luisteren aangezien mijn bureau gewoon in de salon staat! Dus we zijn allemaal blij.

Lumin'us Bluetooth Speaker Lumin'us Bluetooth Speaker

Lichtgevende Eenhoorn Bluetooth Speaker van Lumin’us

 • De Bluetooth speakers zijn draadloos wat het extra makkelijk maakt. Je kan ze gewoon opladen via usb.
 • De speaker heeft 9 verschillende kleuren en lichteffecten, dus je kan er echt een dans-feestje mee bouwen! Daar is mijn dochter heel enthousiast over, want ze gaat wel eens graag los.
 • Je hebt verschillende opties om muziek te laten afspelen:
  • USB
  • Bluetooth
  • Aux-in
 • Lumin’us is goed voor 8 uur muziekplezier.
 • Er is een handige afstandsbediening waarmee je de muziek kan bedienen, het kleur en de effecten.

Lumin'us Bluetooth Speaker

8 verschillende vormen mogelijk

Wij kozen voor de eenhoorn (duh) maar je kan ook kiezen voor een beer, konijn, hart, dino, hond, cactus, ananas, raket en een schedel. Ik wil wel nog een cactus of konijn voor in de badkamer! Lijkt me geweldig. Oh en voor op de slaapkamer zou dat ook wel handig zijn …. haha mogelijkheden genoeg dus! Ze zijn echt bijzonder mooi in het interieur, we zijn er super blij mee.

Koop de Eenhoorn Lumin’us Bluetooth Speaker hier, en hier kan je alle andere modellen vinden.


De link naar bol is affiliate, voor jou verandert er niets maar ik krijg wel een klein percentje.

Comments are closed.