Ik kijk echt al uit naar de tijd waarin ik terug ga leren fietsen. Ja, je leert het goed: Leren fietsen. Ze zeggen wel dat je fietsen nooit verleert maar dat is dus niet waar. Ik kan niet meer fietsen! Na negen jaar met een bakfiets te fietsen waaronder de meeste jaren met een driewieler lukt het mij absoluut niet meer om mijn evenwicht te bewaren en ook mijn stuur maakt rare bochten. Ja, ik kijk daar wel naar uit om dat opnieuw te leren en terug te fietsen met een gewone fiets.

Welke fiets zal ik kopen?

Ik weet niet of jij misschien wat tips hebt voor me? Dat mag altijd in de comments. Nu, ik denk zoiezo aan een e bike, niet omdat ik niet zelf wil trappen maar omdat het tegenwoordig geen uitzondering meer is en ik denk als ik geen e bike zou kopen ik spijt ga hebben over een bepaalde tijd. Een fiets kopen vind ik precies wat moeilijk zeker na jaren een bakfiets gewoon te zijn. Het is wel nog niet voor meteen maar het zal nu ook geen jaren meer gaan duren. En zeker nu de zon zoveel schijnt lijkt het me gewoon geweldig om te kunnen fietsen op een gewone fiets. Ik denk er zelfs over om niet te wachten tot al mijn kinderen kunnen fietsen, ik ga hen niet meepakken op mijn gewone fiets maar ik zou wel alleen willen gaan fietsen tijdens de schooluren of in het weekend als dat eens uitkomt. Wie had ooit gedacht dat ik daar naar zou uitkijken? Maar fietsen vind ik alleszins veel leuker dan gaan wandelen en ik zoek nog iets om extra beweging te hebben.

Lees meer Fietsen met 5 kinderen op één fiets

Of zou ik dan toch voor eentje gaan waar ik één of twee kinderen op kan meenemen? Ik kan me dat nu alleszins niet voorstellen dat ik daarmee zou kunnen fietsen, ik heb dat werkelijk nog nooit gedaan en nu lukt het fietsen op zich ook al niet meer. Ik hoop maar dat ik er vlug terug weg mee ga zijn haha. Het zal eerst oefenen worden in mijn straat wanneer niemand kijkt!

There are 2 comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.