Woensdag zijn we naar Boudewijn Seapark geweest! Op voorhand hadden we Abeltje zijn hoofdje al zot gemaakt van dolfijntjes. Hij stond te springen om er in het echt te zien. Allemaal in de auto op weg naar de dolfijntjes! Lekker op tijd. Daar aangekomen was er niemand. Oei. Is het toch niet open dan? Op de website stond er: Nieuw, in september nu ook op woensdag open. Anders was het enkel in het weekend. Na een belleke te doen bleek het wel te kloppen maar pas vanaf 11u ipv 10u zoals op de website stond. Ok, nog even een bakkerij zoeken. Lekker koekje eten en dan konden we eindelijk naar binnen gaan! Abeltje dolbij, dolfijntjes joepie! Helaas was het dolfinarium zelf niet een hele dag door te bezoeken. Er was 1 show en deze was om 16u30, vanaf 16u kan je er binnen en kan je dolfijntjes zien. Ok, noodoplossing zoeken. Gelukkig waren er in het park zelf zeeleeuwtjes en zeehondjes en die volstonden ruimschoots als tussenoplossing voor Abel. Allemaal blij.

Dan maar eerst het park doen en de andere shows bekijken. Samen op de carrousel, het reuzenrad, de autootjes, in de speeltuin, het ballenbad, op het springkasteel. Bij de geitjes en de kippetjes. Een zalige dag en de uren vlogen voorbij. Een vogel show, waar ik (sofie) heel erg bang voor was. Uiteindelijk viel het wel beter mee maar ik zal nooit uit vrije wil en helemaal in mijn eentje gaan kijken. Vogels zijn helemaal niets voor mij. Emma vond ze super en maar wijzen en vertellen. Abel zat ook heel geinteresseerd te kijken. Dan de zeeleeuwtjes en de zeehondjes, super! Enkel hadden we een beetje problemen met Abel te laten snappen dat hij echt niet ook in het bad mocht! Zeehondjes waren trouwens “waf waf de bad” geworden voor hem :-).

En voor we het wisten was het al iets na 16u en dus dolfijntjes tijd! Abel vond het suuuuper! Ook hier wou hij zwemmen, helaas voor hem ging dat ook niet.

There are 2 comments

Comments are closed.