Toen ik de kans kreeg om een naamketting te reviewen dacht ik meteen aan Sex and the City. Carrie Bradshaw heeft namelijk een juweeltje met haar eigen naam aan in de serie. Ik bestelde een ketting met mijn eigen naam en meteen ook twee voor mijn dochters.

naamketting mama abc blog

Blije dochter

Toen de naamkettingen aankwamen sprong mijn oudste dochter letterlijk een gat in de lucht. Zo blij was ze met een eigen ketting met haar naam op! Heerlijk om zien. Toen ze merkte dat mama (ik dus) en haar baby zusje ook een eigen ketting hadden was ze nog veel enthousiaster. “Mama, dan kunnen we dat samen aandoen!” Helemaal over the top enthousiast. Jaja, een naamketting is dus ook een bijzonder fijn cadeau voor 6 jarige meisjes. De babydochter was er ook blij mee maar beseffen doet ze nog niet echt natuurlijk. Dus voorlopig blijft de hare nog even veilig in het doosje zitten.

naamketting mama abc blog

Moederdag cadeau

Natuurlijk is zo’n naamketting ook een ideaal cadeau voor moederdag. Je kan namelijk ervoor kiezen om de namen te gebruiken van de kinderen. Als je meerdere namen als 1 ketting laat maken komt er een hartje tussen de namen te staan. De ketting wordt geleverd in een super leuk doosje, dus meteen geschikt om cadeau te geven. Voor oma kan je natuurlijk de namen gebruiken van de kleinkinderen. Als dat er meerdere zijn kan je bijvoorbeeld kiezen voor enkele letters of afkortingen. Je kiest helemaal zelf, dat maakt het ook heel erg leuk! Een ketting met “love” kan natuurlijk ook, het hoeft geen échte naam te zijn. Dus laat je creativiteit maar helemaal vrij.

naamketting mama abc blog

Zelf zo eentje kopen

Je kan heel erg makkelijk een eigen naamketting bestellen bij names4ever.nl. Waarbij je kan kiezen tussen goud of zilver, verschillende lettertypes en verschillende soorten kettingen. De verzending is gratis en de levering is heel erg vlot!