Mocht je het gemist hebben, ik zit hier in huis met een aantal Minecraft fans. Mocht dat bij jou ook het geval zijn en je wilt ze plezieren met een cadeautje heb ik enkele tips voor je. Wat geef je zoal cadeau aan een Minecraft fan? Wel deze 10 dingen bijvoorbeeld!

Cadeau voor minecraft fan mamaabc mama abc blog

1 – Minecraft Multipack 6 dieren

Deze dieren speelfiguren zijn ideaal om Minecraft van het scherm in de echte wereld binnen te laten. Laat je kinderen met deze dieren Minecraft naspelen. Kinderen blij en jij bent misschien ook wel eens blij dat ze eens iets anders doen dan op hun tablet zitten.

2 – Minecraft Kaartspel

Voor 2 tot 4 spelen
30 min speeltijd
10-12 jaar

3 – Minecraft Pluche Knuffel – Creeper

Een knuffel van 20 cm hoog. Omdat knuffels altijd leuk zijn, voor zowel groot als klein. Er zijn nog veel andere soorten Minecraft knuffels verkrijgbaar.

4 – Minecraft Foam Diamond Pick Axe

Hier kan je kleine, grote en zelfs heel grote kinderen blij mee maken. Leuk om echt mee te spelen of gewoon om te hebben. Er zijn nog andere soorten te verkrijgen.

5 – Speelset Minecraft Bovenwereld

Bouw zelf je Minecraft speelset. Deze specifieke set bestaat uit maar liefst 90 stukken dat je zelf kan vouwen uit stevig papier tot Minecraft blokken. Dit is uitgevoerd op schaal 1/16de. Er zijn nog tal van andere sets verkrijgbaar.

6 – iPad mini Minecraft case groen

Deze hoes past op de iPad mini 1, 2 en 3. Gemaakt van PU Leer en heeft een “Wake & Sleep” functie.

7 – Minecraft Steve LOZ Blokken 3D

Vanaf 9 jaar

LOZ blokken zijn precies mini lego blokken. De blokjes zijn 4 mm bij 4 mm. Heel klein dus wat ervoor zorgt dat je gedetailleerd kan werken. Er zijn verschillende sets verkrijgbaar!

8 – Lego Minecraft De Sneeuwschuilplaats

Hoe cool is dat? Minecraft Lego, nou ik kan je alvast vertellen dat dit ideaal is voor mijn enorme Minecraft én Lego fan. Uren speelpret gegarandeerd. Ohja er zijn nog meerdere sets van verkrijgbaar!

9 – Minecraft bakvormpjes

Nu, hierbij schrok ik werkelijk van de prijs. Toch vind ik het geweldig. Ja, ik heb een zwak voor koekjesvormen en bakvormen. Het is wel heel erg verzorgd en mooi vormgegeven. Echt een pronkstuk.

10 – Minecraft Steve Diamond Edition – Speelfiguur

Leuk om te sparen! Er zijn uiteraard nog andere versies verkrijgbaar.

Comments are closed.