Boeken krijgen is leuk, een super tof boekje geven is nog veel leuker! Zeker als dat boekje de naam bevat van het kindje waaraan je het geeft. Wil je iemand zijn lievelingsoom/tante/… worden? Lees dan vooral verder over deze fantastische boekentip.

Wat een pech mijn naam is weg

Het boekje heeft al een heerlijke titel. Het zegt ook al meteen duidelijk waarover het gaat. Het boek “Wat een pech mijn naam is weg” gaat namelijk over een jongen of meisje die wakker wordt en merkt dat de naambordjes van op zijn/haar slaapkamer deur weg zijn. Dan begint de spannende zoektocht naar de letters van de naam! Zo komt het jongetje of het meisje allerlei bijzonder figuren tegen en verzamelt telkens een letter. De letters samen vormen op het einde zijn of haar naam.

/mijn-gevoel-bij-hooggevoeligheid/

Hoe een boek bestellen

Je surft naar lostmy.name en dan ga je aan de slag. Je kan het boek personaliseren op verschillende punten.

Als eerste geef je natuurlijk de naam in. De namen moeten minstens bestaan uit 3 letters en maximum mogen het er slechts 11 zijn! Voor ons geen probleem, maar kan me best wel voorstellen dat andere mensen creatief moeten zijn.
Dan kies je in welke taal je het wilt bestellen. Er is maar liefst keuze uit 11 talen!
Dan kan je aanduiden of het om een jongen of een meisje gaat. De jongens krijgen een blauw boek met een jongetje als hoofdpersonage en de meisjes hun boek is paars met een meisje erin.
Voor bepaalde letters kan je kiezen tussen meerdere opties. Heel leuk is dat!
Je kan helemaal zelf het voorwoord schrijven. Een persoonlijk tekstje voor vooraan in het boek, echt een uniek aandenken.

Eventueel kan je het ook nog mooi laten inpakken, voor een extra toets.

Wereldwijde gratis verzending, dat is wel het vermelden waard!

Als je besteld hebt krijg je een ontzettend leuke en overzichtelijke email. Daarin kan je 24 uur lang de teksten nog aanpassen, heel fijn voor als je nog een typefout ziet of opeens denkt van “Ah dat moet er zeker ook nog bij!”. Je wordt op de hoogte gebracht als de boeken gedrukt worden en als ze verzonden worden. Zo kan je helemaal klaarstaan voor de levering!

Wat wij ervan vinden

Dit boek was niet nieuw voor me. Ik had er een heel tijd terug al eens goed over gedacht, het leek me geweldig leuk om in huis te hebben. Toch deed ik het niet omwille van de prijs. De prijs valt op zich wel mee hoor, prijs/kwaliteit is het wel goed. Toch als je 5 boeken nodig hebt is dat niet goedkoop natuurlijk.

/mijn-gevoel-bij-hooggevoeligheid/

De kinderen (leeftijden 3 jaar tot en met 7 jaar) en ook ik en mijn man waren helemaal in de wolken! Er zit een super toffe handleiding bij hoe je het boek moet gebruiken. Heel fijn om de boeken aan te krijgen en erin te lezen. De kinderen zijn super trots en ontzettend blij met hun boek.

Conclusie in +/-

+ heel leuk boek
+ je kan het goed personaliseren
+ wereldwijde gratis verzending
+ super blije kinderen
+ super blije ouders
+ mooie, vrolijke en duidelijke tekeningen
+ leuk verhaal
+ prijs/kwaliteit zit goed
– niet geschikt voor namen langer dan 11 letters
– geen hardcover mogelijkheid beschikbaar
+- voor letters dat meerdere keren voorkomen heb je verschillende opties, ik zou voor de “a” en de “e” er graag nog 2 keuzes extra zien

Een boek “Wat een pech mijn naam is weg” is een echte aanrader om in huis te halen voor de kinderen en een uitstekend cadeau.

There is one comment

Comments are closed.