blopens-disney

Blopens van Disney

Als jullie nog op zoek zouden zijn naar een leuk kadootje voor sint die eraan komt of voor de feestdagen dan kan ik jullie zeker Blopens aanraden. Emma kreeg deze op het verjaardagsfeestje en we vinden ze zo leuk dat ik er wel over moet bloggen!

Ik hou wel van dergelijke kadootjes. Die nemen niet al te veel plaats in en gaan ook maar een tijdlang mee. Ja, niet echt goed voor de vuilniszakken dat is waar.

Nostalgie, dat ook!

Het uitprutsen van de kleine stukjes was een lastig en niet zo’n fijn werkje maar ah dat Emma het achteraf echt heel leuk had maakt dat wel goed.

Dit was onze versie. Eentje van Frozen! Dat was natuurlijk al een grote meerwaarde voor onze Emma.

blopens-disney

Helaas kon de pret niet meteen beginnen want al die kleine dingetjes moesten er een voor een uitgeduwd worden. Wat trouwens niet altijd zo makkelijk ging.

blopens-disneyblopens-disney

Eindelijk klaar! Blazen maar. Emma kon er bijna niet mee stoppen, ze bleef maar gaan en gaan … heerlijk om ze zo bezig te zien! Dit zal zeker nog eens in huis komen.

blopens-disneyblopens-disney

Wel oppassen achteraf want die stift hangt ook op het sjabloontje. En ja als je eraan komt zijn al je vingers super vies … gelukkig zijn de sjabloontjes heel eenvoudig schoon te vegen. Wel niet doen met water want dan gaan ze kapot.

Al bij al toch veel meer fun dan ongemakken, dus een geslaagd kadootje! Dankjewel aan de gulle gever (meme Sandra).

Hebben jullie kindjes daar al mee gespeeld? Of herken je het nog van vroeger?

 

There is one comment

Comments are closed.