Dat komt ervan als je ooit in een blogje zegt “Ik stelde voor aan manlief om bij elk eindejaarsfeest op te schrijven hoe het was, benieuwd hoe dat zal evolueren.”. Bij deze.

Het schooljaar is weer bijna voorbij. Maandag nog een dagje, met een leuke picknick voor iedereen en dinsdag de uitzwaai van de zesdes en afscheid van 2 super begeleiders die een nieuwe levensboom gaan bemannen in Izegem. En dan vakantie! Ik kijk er al zo hard naar uit, niet hoeven opstaan, niet hoeven kinderen aankleden tegen een bepaald uur, hemels!

We kregen weer van elk kind een evaluatie mee. Van Adam niet omdat we het allemaal wat onzinnig vonden voor die paar halve dagen dat hij geweest is. We hebben wel de knoop doorgehakt en we gaan het erop wagen in het eerste kleuter en dus niet de peuterklas opnieuw doen. Ondertussen is hij ook helemaal gestopt in het revalidatiecentrum en daar is hij zeker al op niveau eerste kleuter. Ik ben benieuwd hoe dat zal verlopen!

Onze oudste is helemaal klaar voor het eerste leerjaar. Hij is ook blij met de nieuwe begeleider waar hij bij ingedeeld is. Dus kom maar op! (Al weent mijn hart stiekem, wat gaat de tijd vlug.)

Ik was geheel geschokt over hoe boos ik kijk 😮 oeps!


Onze dochter blijft nog een jaartje bij haar begeleidster (graadsklassen) dus daar maak ik me niet teveel zorgen rond. Volgend jaar wel als oudste kleuter!


Gisteravond hadden we het eindejaarsfeest en dit keer verliep alles heel goed met de kindjes! We zijn wel direct in het rustige deel gaan zitten ipv ons te mengen bij de mama’s en papa’s waarmee me willen praten. Het is afwegen maar nu hadden we blije kinderen en konden we blijven tot iets na het dessert! Thuis gekomen was de dochtr wel heel erg moe (lees: drama) maar ze ging toch al bij al heel vlot slapen. Naar haar gewoonte. Op het feest heeft de dochter veel gedanst, wie interesse heeft kan aan mij een linkje vragen naar het videootje dat “prive” op youtube staat.

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.