Vrijdag kregen we de evaluaties van de schoolgaande kindjes daar er zijn de oudste zoon en dochter. Bij de dochter was het echt kop erop! Fijn om te merken dat ze dus in een voldoende mate haarzelf kan zijn op school. Van de zoon was het zeker ook herkenbaar erin. Wat fijn om te lezen, nogmaals een bevestiging dat we de goede school en begeleiders hebben. Zalig. Fijn om te merken dat ze vooral de talenten onderstrepen, dat ze “fouten” verwelkomen omdat het een opening bied om verder te groeien, dingen te leren, … Geweldig.

’s Avonds mochten we naar het eindejaarsfeest, gezellig eten en drinken, babbelen en spelen. Althans voor zover de kinderen ons dat toelieten. Als ze niet boos waren, aan het flapperen van ongeduld, bankje omver schoppen, van tafel vallen, … Al bij al was het wel een leuke avond maar toch ook wel stiekem blij om thuis te zijn in alle rust en vredigheid. Ik stelde voor aan manlief om bij elk eindejaarsfeest op te schrijven hoe het was, benieuwd hoe dat zal evolueren.

Nog een weekje en het is vakantie. Hopelijk een week zonder ochtendelijke drama’s van dochterlief, maar met huppelende blije kindertjes.

Nog een weekje leven met de wekker.

Ik kijk er al naar uit!

There is one comment

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.