Verken de wereld door de ogen van een bij in Bee Simulator! In deze leerzame game voor het hele gezin, vlieg je als een bestuiverbij door een stadspark dat is geïnspireerd door het iconische Central Park in New York. Verzamel stuifmeel, vecht met wespen, communiceer met de andere bijen en trotseer diverse bedreigingen. Wanneer de mensen besluiten de boom om te hakken die jij thuis noemt, wordt je hele bijenkorf opeens bedreigt. Het lot van je volk rust in jouw minuscule pootjes!

Bee Simulator is heel leerrijk

Bee Simulator is ontwikkeld in nauwe samenwerking met imkers voor een even leuke als leerzame ervaring die spelers van alle leeftijden iets bijbrengt over het milieu. De uitgestrekte, realistische omgeving biedt alle ruimte om elk hoekje te verkennen en je te ontwikkelen. Tijdens je avontuur verschijnen ook tips en informatieblokjes die het geheime leven van bijen uitleggen. Daarnaast biedt Bee Simulator multiplayermodes voor twee tot vier speler, zodat het hele gezin met en tegen elkaar kan spelen!

  • Even leuk als leerzaam – ontdek de manieren waarop bijen communiceren, hoe ze in hun bijenkorf samenleven, waardoor ze bedreigd worden, en hoe ze zich daartegen beschermen
  • Een realistische open wereld
  • Co-op- en PvP-multiplayer-modes voor twee tot vier spelers
  • Er is samengewerkt met Yann Arthus Bertrand’s GoodPlanet Foundation om spelers meer bewust te maken van de noodzaak om bijen en het milieu te beschermen. Als deel van deze samenwerking, wordt € 1,- van elke verkochte game aan deze stichting gedoneerd.

Verander je perspectief en ontdek de wereld door de ogen van een bij!

Bee Simulator is nu verkrijgbaar voor pc, Xbox One, PlayStation®4 en Nintendo Switch™ kijk maar even hier.

Begin aan een groot avontuur als een klein bijtje en verken de wereld om je nest te redden in Bee Simulator! Beleef plezier met het hele gezin in de eerste game waarin je het leven van een bij ervaart! Verken een wereld die is geïnspireerd door Central Park waar je: communiceert met andere bijen, pollen van zeldzame bloemen verzamelt en het opneemt tegen gevaarlijke wespen en andere bedreigingen. Speel met vrienden en familie in drie speltypen, waaronder coöp en PvP op een gedeeld scherm.

Lees ook:

Starten met Minecraft – Het menu(Opent in een nieuwe browsertab)

Comments are closed.