Een hele tijd terug kreeg ik onderstaand bericht in mijn mailbox! Ik vond het eerst grappig, dan vond ik het wat raar “Wie maakt daar nu gebruik van?” of “Zorg toch eens zelf voor uw baby.” Nu vind ik het best een leuk idee en daarom heb ik beslist het hier  te delen. Mama worden is niet niets en ik ben er zeker van dat een dergelijk hotel met zo’n visie best wel een verschil kan maken dan. Dus, lees en deel! Ik ben ook heel benieuwd naar jou mening erover!

Het ziet er alvast prachtig uit! Ik zou er best wel op reis willen met mijn gezin.

Baby hotel

Uniek Baby’s first beach holiday concept voor kersverse ouders

Zorgeloos op reis met een baby van zes maanden. Dat is perfect mogelijk in een hotel waar alles is uitgedacht op maat van de allerkleinsten. Van een baby conciërge tot een diner met aangepaste papjes. De baby beleeft zijn eerste beach holiday en de ouders wacht een zorgeloze luilekkervakantie.

Baby hotel

Hotel op maat van de baby

Kersverse ouders denken minder vaak aan reizen met een baby, al is het maar om de grote verhuis van alle babyspullen te vermijden. Daarom bedacht Martinhal Family Hotels & Resorts een uniek concept voor kersverse ouders. Hotelkamers met meerdere slaapvertrekken, studio’s met stapelbedjes, hoge stoelen, plastiek bekers, flessenwarmers en kruiken,babybedjes en –badjes, kortom Martinhal biedt hotelkamers en familievilla’s die ouders voorziet van alle benodigdheden voor een relaxed verblijf: “Zo hoeven ouders niet onnodig te slepen met spullen en hebben toch alles bij de hand”, aldus Chitra Stern, oprichter van Martinhal Family Hotels & Resorts. In het hotel hoeven de allerkleinsten zich niet te vervelen, want er is een Kidsclub met professionele kinderopvang voor alle leeftijden of een Pyjama Club waar de kleintjes rustig een middagdutje doen…

Baby hotel

Baby conciërge

Daarenboven kunnen de ouders dankzij de baby-sitting faciliteiten met een gerust gemoed hun kindje in veilige handen achterlaten terwijl ze de stad bezoeken, zonnen op het strand of in alle rust dineren in een sfeervol restaurant.

Gezellig tafelen met de baby

Op vakantie lang tafelen of met z’n allen uit eten zit er met een kleintje vaak niet in. Daar wil Martinhal verandering in brengen: de speciale menukaart voor baby’s staat vol gezonde, versgepureerde hapjes die gezellig aan tafel gegeten kunnen worden. Zodra de kindjes klaar zijn met eten, zijn er professionele nanny’s die de zorg voor de kleine gasten even van vader en moeder overnemen zodat zij in alle rust kunnen genieten van hun dessert en kop koffie.

Baby hotel

De ‘Baby Swim’

Onder deskundige begeleiding kunnen de baby’s, samen met de ouders, hun eerste zwempartijtje beleven. De baby swim duurt een half uurtje en gebeurt in groepsverband. Het is een fantastische ervaring voor het kindje, dat vertrouwd geraakt met water, én een onvergetelijke belevenis voor de gelukkige ouders.

En voor de ouders?

Met alle denkbare faciliteiten voor baby’s en kids wacht de ouders een onbezorgde vakantie in stijl. Martinhal Family Hotels & Resorts heeft 4 hotels in Portugal. Martinhal Sagres – gelegen in Algarve – wordt als het beste familiehotel van Europa aanzien, ideaal voor een baby first beach holiday. Terwijl de baby naar de crèche is, kunnen ouders genieten van yoga, surflessen of een fietstocht langs de kustlijn.

Praktisch:

In Martinhal Sagres betaal je voor een ‘baby first holiday’ voor een week 1.299 € (2 volwassen + kind). Inbegrepen in de prijs: 7 nachten in een Beach Room in Hotel Martinhal Sagres inclusief ontbijt. Een welkom pakket voor baby, flessenwarmer, 2 uur crèche per dag, cadeautjes voor de baby (speelgoed en handdoek), 1 zwemervaring, 1 spa – behandeling voor 2, 1 romantisch diner voor ouders + 2 uur babysit.

Veel liefs,
Sofie

There are 2 comments

Comments are closed.