Borstvoeding Sofie Lambrecht

Ik ben zo enorm blij dat ik alle vijf mijn kinderen borstvoeding heb gegeven. Ook al was dat, zeker bij de eerste, niet altijd eenvoudig en stopt ik reeds na zes weken. Toch bleef ik daarna doorzetten en in totaal heb ik ongeveer 7,5 jaar borstvoeding gegeven. Ik heb ook bijna twee jaar dubbel gevoed.

De jongste is nu twee jaar en enkele maanden. Het is reeds twee weken geleden dat ze nog heeft gedronken bij me. Ik hield ervan om borstvoeding te geven maar ik ben nu heel erg blij dat het afgesloten is. Ik heb zelf mijn dochter minder en minder laten drinken. We zochten samen naar andere manieren om troost te zoeken. Dat lukte, stap voor stap en nu kan ze het zonder. Nu kan ik haar knuffelen en haar troosten zonder dat de borst eraan te pas moet komen. Ik ben blij!

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik zolang borstvoeding kon geven. Het was een heel fijne en verrijkende periode van mijn leven. Maar, ik ben ontzettend blij dat ik nu opnieuw een gewone bh en gewone kleding kan kopen en dragen. Wat heb ik dat gemist!

Ik ben enorm dankbaar voor de 7,5 jaar maar helemaal klaar voor deze nieuwe fase.

There are 2 comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.