Deze drie boeken kregen we van uitgeverij Klavertje Vier. Zelf was ik meteen enthousiast maar mijn kinderen delen dat niet altijd. Gelukkig deze keer wel!

zoek je mee plantenstad

Zoek je mee? Plantenstad

In het kleurrijke Plantenstad zijn Basiel en Mila op zoek naar een lieveheersbeestje dat verdwenen is. Het verstopt zich op elke pagina. Met dit boek zijn alle speurneuzen wel uren zoet. Het bevat extra humoristische laagjesdie ook de ouders zullen plezieren om mee te zoeken.

Een heel mooi en groot boek vol met zoekplezier. Dit boek brengt onze kinderen samen omdat ze samen op zoek gaan. Heerlijk om ze bezig te zien samen.

Koop hier –  Zoek je mee? Plantenstad

mijn eerste memo mijn eerste memo

Mijn eerste memoboek

Dit boek bestaat uit 5 memospelen die het observatievermogen van je peuter stimuleren. Leuke zoek-en-vind opdrachten bij de kijkplaten zorgen voor extra veel plezier. Een heuse speel- een leeservaring in één. Ideaal dus om mee te nemen op reis!

Mij stoorde het een beetje dat niet alle dieren verstopt zitten achter de luikjes en ik niet op voorhand wist welke wel of niet. De kinderen trokken er zich niets van aan en vinden het geweldig om te zoeken, opnieuw en opnieuw. De kwaliteit is ontzettend stevig, zelfs in de handen van mijn kinderen!

Koop hier – Mijn eerste memoboek

Ik ben een superheld Ik ben een superheld Ik ben een superheld

Ik ben een superheld

Tomas is een schattig konijn dat zich op elke pagina verkleedt als één van zijn helden: ridder, astronaut, piloot, … De bewegende elementen van het boek brengen Tomas helemaal tot leven. Een ideaal vakantievriendje!

Ook dit boekje is van uitstekende kwaliteit, er zijn wel een paar flapjes vatbaar voor eruit gescheurd te worden. De meeste bewegingen zijn “plat” en dus een langere levensduur gegarandeerd. Ook dit boek is een toppertje bij mijn kinderen.

Koop hier – Ik ben een superheld

 

Algemene bevindingen

De drie boekjes van klavertje vier dat we mochten uittesten zijn allemaal heel mooi en van goede kwaliteit. Alle boekjes werden bijzonder goed onthaald en worden bijna elke dag uit de boekenkast gehaald. Mijn kinderen zijn fan en ik als mama ben er ook enorm blij mee. Ze zijn ook heel fijn om samen met een broer of zus  op te lossen wat de band kan bevorderen!

Bekijk ook: 4 super stevige boekjes voor peuters – Dierenavonturen

Comments are closed.