Num Noms veroveren sinds pasen dit jaar al vele kinderharten of moet ik zeggen kinderneuzen. De Num Noms ruiken immers heerlijk! Wij hebben ze leren kennen via de reclame op tv. Emma was er direct helemaal fan van en wou deze wel hebben. Toen er een tijdje later eentje werd bezorgd was ze helemaal in de wolken. Nu ze sinds kort ook een starter pack heeft is ze een hele dag op zwier met minstens één Num of Nom.

Num Noms

Num Noms ruiken njom njom

Num Noms bestaan uit de Nums dat zijn de buitenste, zachte, rubberen, holle figuurtjes die zich nestelen bovenop de Noms. Je kan deze heel hoog stapelen. Maak super gekke combinaties, ook kan je ze tegen elkaar laten racen. Noms zijn de binnenste, hardere figuurtjes die ofwel gemotoriseerd zijn om lekker rond te bibberen, ofwel gevuld zijn met lipgloss. Deze met lipgloss zijn Emma’s favoriet.

Num Noms

De Num Noms ruiken super lekker, ze hebben allemaal een andere geur. Je kan ze naar hartewens combineren. Heerlijk spelen op deze manier!

 

Spelen met geuren

Ik vind het geweldig dat ze zo lekker ruiken en dat er heel erg veel verschillende geuren en dus nog veel meer combinaties te maken zijn. Het zet de kindjes aan om hun reukzin echt te gebruiken en voor zichzelf uit te vinden wat ze lekker vinden ruiken. Ze kunnen talloze combinaties maken.

Num Noms

 

Heel veel keuze Num Noms

Ondertussen zijn er kei veel verschillende soorten Num Noms en heel veel accessoires te verkrijgen in de winkels! Kijk maar eens hier op bol.com naar het ongelofelijke aanbod.

There are 36 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.