my fairy garden maak zelf je magische sprookjestuin our happily ever after ohea

My Fairy Garden

My Fairy Garden is de verzamelnaam voor 3 sets dat bestaat uit een Fairy Flowerpot, Lilypad Gardens en Fairy Garden. Deze kunnen verzameld worden maar zijn ook leuk apart. Wij kregen de Fairy Garden om uit te testen.

My Fairy Garden richt zich op +4 jaar oude meisjes en hun ouder(s). Emma past perfect in de doelgroep en was dan ook super enthousiast bij het openen van het pakketje. Wat is ze toch verwend! Ze kon niet wachten om ermee te beginnen.

my fairy garden maak zelf je magische sprookjestuin our happily ever after oheaMy Fairy Garden, wat is het?

Je kan samen met je kind een magische sprookjestuin creëren! Het zou ook de kinderen stimuleren om de natuur te ontdekken en ermee te experimenteren en misschien zelfs aanzetten tot meer buitenspelen. Mijn kinderen hebben geen aanzet nodig om buiten te spelen. Het “zaaien” was dan wel weer een meerwaarde om te doen met hen. Aangezien wij zelf geen groene vingers hebben en al zeker geen moestuin meer hebben.

my fairy garden maak zelf je magische sprookjestuin our happily ever after oheaOnze eigen Fairy Garden

Wij gingen vlug zelf aan de slag! Er zit een stap voor stap handleiding bij, heel erg makkelijk dus. Zelfs voor mensen die absoluut geen groene vingers hebben, zoals mezelf dus.

my fairy garden maak zelf je magische sprookjestuin our happily ever after oheaHet duurt ook niet zo heel erg lang voor het tuintje klaar is. Wat wel goed is want Emma kon niet wachten om er werkelijk mee te spelen. Emma heeft bijna alles zelf kunnen doen. Behalve het huisje in elkaar stoppen, dat was wat te moeilijk met haar kleine vingertjes en handjes. Ook de waslijn rond het touw knopen ging niet zo goed, maar daar had ik ook wat problemen mee, het doekje om eraan te hangen weegt iets te zwaar. Dat kan je makkelijk in 2 knippen indien nodig. Misschien ligt het ook gewoon aan mijn wasdraad-maken-capaciteiten.

Een minpuntje is dat het huisje niet geschikt is om intensief mee te spelen. Waarmee ik bedoel continu het deurtje open en dicht doen om het elfje binnen of buiten te laten. Het huisje zit niet zo stevig vast aan elkaar, het dak ligt er gewoon bovenop. Het huisje en de deur zijn wel zo goed als onbreekbaar of ze moeten er al echt in knippen. Wat volgens mij ook niet zo makkelijk zou gaan. Het dak dat er los op ligt heeft ook wel zijn voordelen, de kindjes kunnen zo makkelijk van bovenaf eens piepen wat het elfje aan het doen is.

Dan is het enkel nog maar wachten tot het gras begint met groeien. Dat gebeurde bij ons na een klein weekje, tussendoor heb ik af en toe nog wat gesproeid zodat het niet uitdroogde.

my fairy garden maak zelf je magische sprookjestuin our happily ever after oheaWin uw eigen Fairy Garden – Afgelopen

Wil je net zo’n Fairy Garden als de onze? Dat kan!

Waag je kans om een Fairy Garden te winnen door hieronder een comment te geven. Om meer kans te maken kan je ook nog:

Je kan je kans wagen tot en met maandag 4 juli 2016 20u. De winnaar zal een mail krijgen en openbaar bekend gemaakt worden op onze facebookpagina.my fairy garden maak zelf je magische sprookjestuin our happily ever after ohea

Tip!

Om leuke ideetjes op te doen kan je My Fairy Garden volgen op instagrampinterest en ze hebben ook een blog. Je kan het tuintje nog aanvullen met zelfgekozen plantjes of samen leuke dingetjes knutselen.

Als je niet wint of je wilt er meerdere hebben. Deze Fairy Garden is ook heel leuk als cadeautje. Je kan dit zowel in België als in Nederland kopen.

*Dit product hebben we ontvangen om te testen en een eerlijke review van te schrijven.

There are 18 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.