Ik heb maar even een wisselschemaatje gemaakt om bij te houden wie er de volgende film mag kiezen. “Gewone tv” mogen ze ook kiezen, dan zet ik gewoon de time timer op een uurtje. Grappig is eigenlijk dat ze het zo belangrijk vinden wat er op tv is en vaak gaan ze vlak nadat ze mogen kiezen gewoon samen gaan spelen, en dan nog vaak buiten ook. Dan zien ze er niets van. Ahja, ik trek er mij niets van aan, zolang er niet teveel ruzie is rond het kiezen.

Ik maakte ook nog een kaartje om af te wisselen voor “ge weet nooit dat het handig is”.
En ja Adam en Eden doen nog niet mee. Ocharme.

kiezentv

En dan weer het typische verschil tussen Abel en Emma.
Emma trekt er zich niet zoveel van aan en zegt (roept) dan dingen als “Ik ga de tv op pauze zetten!” als Abel mag kiezen.
En soms gaat Abel stiekem de blaadjes verhangen zodat hij de volgende keer mag kiezen. Want voor hem moeten de blaadjes wel goed hangen, en als hij wil kiezen de volgende keer dan moet hij zorgen dat ze op die manier hangen. Tja.

De film die deze week populair was bij Abel “Walking with dinosaurs” en bij Emma “Frozen” of hier ook gekend als de Elsa-film of de let-it-go-film en al in wat mindere mate de sneeuw-film (in het begin zeiden ze dat zo vooral), dan op haar 2de plaats jungle book of één van scooby doo, maar Frozen steekt er toch met kop en schouders bovenuit.

There is one comment

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.