De laatste kleuterdag voor onze oudste zoon. 1 september start hij als lager schoolkind. Ik hield mijn hart vast maar sinds hij weet dat zijn vriendin bij hem in de klas zal zitten en hij bij de begeleider van zijn keuze zit is hij helemaal blij! Hij kijkt er zelfs naar uit denk ik. Al is hij natuurlijk super blij met de grote, lange vakantie!

De dochter gaat nog een jaartje kleuteren bij dezelfde begeleidster, leve graadsklassen. Dus niet zoveel stress daarrond. Ze is helemaal klaar voor de vakantie! Al wil ze wel eens bij haar vriendinnetje gaan slapen.

De tweede zoon heeft nog niet echt een schoolcarriere erop zitten en vandaag nog eens met hem gaan piepen in de eerste kleuterklas maar nenee geen interesse. Hij mocht een symbooltje kiezen maar dat wou hij niet. Dus in augustus nog eens een poging daarvoor. Voorlopig hebben we wel het plan om hem deze keer écht te laten starten, dat wil zeggen, elke dag (mss niet de vrijdag?) een halve dag en zien wat dat geeft .. hopelijk komt het zo gewoon en routine en natuurlijk hopelijk vindt hij het leuk. Voor mij is het wel praktischer dat hij een volle dag gaat (daarom niet een volle week) maar ik vrees ervoor of dat zou lukken.

En de baby,hah, normaal zou zijn peuterleventje starten maar aangezien hij van eind november is zal hij direct moeten starten in het eerste kleuter september 2016. Daar denk ik nog niet over!

Het jaar zit erop, veel te vlug naar mijn zin, ik moet echt nog meer in het NU leven en genieten en er echt zijn. Dat is echt een voornemen, niet denken aan dit of dat maar gewoon kijken hoe ze nu zijn, wat er nu speelt en daarvan genieten. Ik deed dat al behoorlijk vind ik van mezelf maar het kan altijd beter, nietwaar.

Oh wat ben ik blij dat het vakantie is!!!

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.