Nieuw: My Only Bottle van SodaStream

De enige herbruikbare on-the-go fles waarmee je bruiswater kunt maken en waarmee je de Plastic Soup Foundation steunt.

SodaStream, het bruiswatermerk dat het verschil wil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken, introduceert een nieuw product: My Only Bottle. Het is de eerste herbruikbare én vaatwasserbestendige fles waarmee je ook bruiswater kunt maken. Een enorm handige bottle voor onderweg, tijdens het sporten of wanneer je lekker aan het shoppen bent. Bijdragen aan een betere wereld smaakte zelden zo goed.

De originele My Only Bottle heeft heel wat voordelen.

  • De fles past op de meeste SodaStream toestellen (Spirit, Spirit One Touch en Cool) om makkelijk je eigen bruiswater te maken
  • Fashionable design met mooie metalen dop
  • Superhandig dankzij het draagkoord, zo kan je de fles overal mee naartoe nemen
  • Vaatwasmachinebestendig
  • En last but not least, je bespaart duizenden plastic wegwerpflessen!

De nieuwe halveliterfles voor onderweg is beschikbaar in drie musthave kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De speciale sportversie – in Bright Turquoise – is dankzij de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens een hardloopsessie of je favoriete yogales. Deze variant is vanaf september beschikbaar.

Doneer 1 euro aan de Plastic Soup Foundation

Registreer je op myonlybottle.be en zorg ervoor dat je de unieke My Only Bottle als een van de eerste kan bestellen. My Only Bottle is verkrijgbaar voor €9,99 euro. Per verkocht exemplaar via SodaStreamStore.nl schenkt SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. Met deze handige en duurzame aankoop investeer je dus bovendien in onderzoek naar wegwerpplastic, waar de Plastic Soup Foundation zich voor inzet.

Comments are closed.