ontbijt koffie vroeg opstaan me time maandag mamaabc mama abc blog

Me-Time maandag is een rubriek waar ik verschillende mama’s aan het woord laat over hun Me-Time momenten. Ik ben ervan overtuigd dat we heel veel kunnen leren van elkaar. Zo kunnen we leuke ideetjes opdoen en creatief zijn in het creëren van Me-Time momentjes doorheen de drukte van het gezinsleven.

Me-Time Maandag, door Nicole

Wie is Nicole?

Hallo! Ik ben Nicole, 31 jaar en getrouwd met mijn man Bart. Iets meer dan twee en een half jaar geleden maakte een klein meisje mij voor het eerst mama. Het was meteen heftig ivm haar dodelijke virus en mijn postnatale depressie maar we hebben beide gevochten en het overleefd!

Hoeveel behoefte heb je aan Me-Time?

Ik heb enorme behoefte aan me-time. Het liefst elke dag wel even en minimaal een dag in de week.

Wat is jouw ultiem Me-Time moment?

Ik wil dat mijn ultieme me-time moment ergens in een hotel is met een bad en Netflix. Een goed boek mag ook. Lekkere hapjes op het tafeltje naast me en een glas wijn. Rood of wit, mag beide. Het is realistisch want zoiets kan natuurlijk gewoon, maar niet iets wat ik vrij snel zie gebeuren. Daarom vind ik mijn sportuurtjes ook altijd fijne me-time. Of als ik gewoon even een blog kan typen zonder gestoord te worden.

Heb je genoeg Me-Time momenten?

Stiekem heb ik best veel me-time maar soms heb ik het echt even nodig en dan kan het niet. Dat is dan lastig.

Heb je elke dag of elke week kleine, stiekeme, Me-Time momenten?

Wanneer mijn dochter aan het ontbijten is ga ik wel eens stiekem even naar de wc. Niet eens omdat ik moet maar omdat ik daar dan even rustig blogs kan lezen of het nieuws. Ook sta ik steeds vaker eerder op zodat ik dan even tijd voor mezelf heb.

Nicole haar tip voor Me-Time tijdens een gewone dag!

Eerder opstaan kan al iets zijn. Maar de boel even de boel laten ook. Soms heb je nog wat dingen die je “moet” doen zoals de vaat opruimen of afwassen. Maar dat kan ook vijf minuten later.. Of een dag later. 😉

Heb je ook Me-Time momenten met je partner of vriend(in)?

Nee tijd met mijn man alleen heb ik maar weinig. Dan bedoel ik echte qualitytime. We maken veel te weinig gebruik van de tijd die we samen hebben. Vaak ben ik dan met mijn blog of series bezig en hij met zijn spelletjes of series. Terwijl we dan ook samen iets kunnen kijken of een spelletje kunnen spelen.

Bedankt Nicole voor het interview!

Wil je Nicole beter leren kennen dan kan dat op haar blog meisje-eigenwijsjes.nl.


Me-Time Maandag! Wil je zelf je mening geven over Me-Time, geef me een seintje (kan via mail op 
sofie@mamaabc.be) en dan stuur ik je de vragen door!

There are 2 comments

Comments are closed.