vigatoys autobaan speelgoedtip appelmoes bruisballen en chocolade mamaabc mama blog

Dergelijke autobanen zijn volgens mij wel door iedereen gekend. Ze zijn heel simpel, heel vrolijk en aansprekend. Deze van Vigatoys is gewoon eentje in zijn soort. De kinderen zijn er hier dol op, zowel de hele kleintjes als de grotere. Het staat natuurlijk wat raar als je dit nog als cadeautje geeft aan een 7 jarige. Dus ik zou zeggen, zoek je nog een cadeautje voor komende feestdagen en heb je kinderen tussen 2-4 jaar, zeker doen! Dit speelgoed blijft zelfs op 7 jarige leeftijd nog altijd leuk.

Vigatoys Autobaan

Wij kochten onze eerste Vigatoys autobaan geheel onverwacht tweedehands. Ik zag via mijn tijdlijn een zoekertje voorbijkomen. Vrienden van ons deden de autobaan weg en ja dat leek me wel wat voor mijn kinderen. Helaas bleken de autootjes het niet overleefd te hebben. Hun zoontje nam de autootjes telkens mee in bad en blijkbaar is dat toch geen zo’n goed idee. We probeerden nog andere spulletjes uit, zoals je op de foto kan zien werkt een kleine springbal ook heel goed. Toch besloten we nog zo’n Vigatoys autobaan aan te kopen. Nu hadden we 2 autobanen en 3 autootjes. Nouja, teveel is dat niet als je 5 kinderen hebt. En 2 zo’n autobanen is leuker dan 1 zo’n autobaan. Algauw waren ze ermee aan het experimenteren om deze in elkaar over te laten lopen. Nu werd er nog meer mee gespeeld. Dus, een goede aankoop voor ons gezin!

vigatoys autobaan speelgoedtip appelmoes bruisballen en chocolade mamaabc mama blog

De Vigatoys Autobaan is heel stevig en ziet er vrolijk uit. De autootjes die meegeleverd zijn rijden heel vlotjes. Als je niet wilt dat ze te ver rijden moet je gewoon een blokkade bouwen met houten blokken of ander speelgoed. De kinderen vinden daar wel iets op!

Zelf kopen?

Je hebt dergelijke autobanen ook in andere merken. Deze zien er volgens mij ook wel goed uit. Dus, laat je gaan zou ik zeggen. Bij Bol.com hebben ze verschillende modellen. Die van Vigatoys springt er wel een beetje uit door de vrolijke dieren je zo lief aankijken. Ik ben helemaal fan van de  roze giraf.

*Affiliate link, voor jou hetzelfde, voor ons een steun

Comments are closed.