Zelf heb ik momenteel 2 jongens in die leeftijdscategorie. Ik merk dat velen opzoek zijn naar tips voor cadeautjes, bij deze even 5 cadeau tips op een rij! Het is een heerlijke leeftijd waar de materialen ook geschikt zijn voor eventueel baby broertjes of zusjes. Deze selectie van 5 cadeautjes is gebaseerd op de leefwereld van mijn eigen jongens. Ik zocht speelgoed uit dat lang een hit kan blijven. Het is echt zonde als het speelgoed aan de kant gezet zou worden als het nieuwe eraf is. Met dit soort speelgoed is die kans al kleiner.
Natuurlijk kunnen meisjes dit speelgoed ook geweldig vinden en het steekt nu ook niet op een jaartje meer of minder.

Cadeaus voor jongens 3-5 jaar

Paw Patrol Patroller

cadeaus-jongens-3-5-jaar-mamaabc-abc-mama-blog cadeaus-jongens-3-5-jaar-mamaabc-abc-mama-blog-1

Een vrachtwagen dat transformeert van gewoon vrachtwagen naar mobiel hoofdkwartier. Het speelgoed speelt geluiden af herkenbaar vanuit de serie. Er zit 1 racer bij in het pak, er kunnen in totaal 6 rescue racers in!

VTech Toet Toet Auto’s Garage XL

Cadeaus jongens 3 5 jaar tip speelgoed mamaabc abc mama blog

Een heerlijk grote garage om volop te ontdekken met de Toet Toet autootjes. Er is een lift, een tankstation, wasstraat en een weegschaal. Net zoals de andere speelsets van Toet Toet heeft ook deze magische sensors als je er met de voertuigen over rijdt. De kinderen leren basis verkeersregels tijdens het spelen. Een leuke uitbreiding of een goede start om met Toet Toet te beginnen.

Little Tikes Grote Auto Transporter

Cadeaus jongens 3 5 jaar tip speelgoed mamaabc abc mama blog

Deze bestaat al heel lang en blijft een grote hit bij kleuter jongens! De vrachtwagen is zowaar onverwoestbaar en geleverd met 2 sportwagens! De sportwagens kunnen in een uit de vrachtwagen dankzij de klep die open en dicht kan.

Lego Duplo Grote Bouwplaats – 10813

Cadeaus jongens 3 5 jaar tip speelgoed mamaabc abc mama blog

Deze Lego Duplo set bestaat uit maar liefst 3 bouwmachines! Een bulldozer op rupsbanden, een kraan met grijper en een vrachtwagen met oplegger. Natuurlijk nog accessoires zoals bouwblokken, verkeerskegels, …

Playmobil Luchthaven met verkeerstoren – 5338

Cadeaus jongens 3 5 jaar tip speelgoed mamaabc abc mama blog

Een luchthaven waar ze naar hartenlust mee kunnen spelen, via de check-in naar de veiligheidscontrole. Allemaal onder het alziend oog van de veiligheidstoren.

Wil je deze kopen? Ik zocht alvast alle linkjes voor jou samen op bol.com :

There are 3 comments

Comments are closed.