Soy Luna Disney Channel Belgie Mama ABC Blog

Soy Luna is een populare Argentijnse Disney Channel serie dat ze ook uitzenden op onze Belgische Disney Channel. Vorig jaar kreeg mijn oudste dochter een schitterend paar schoenen van de Soy Luna reeks bij Brantano. Kijk maar hier.

Soy Luna, de serie

SOY LUNA klinkt misschien nog wat onbekend in de oren, maar vele kinderen zijn er dol op en volgen de serie al op de voet sinds de release op Disney Channel in augustus 2016. Muziek, liefde, familiale intriges en onverwachte wendingen … alle elementen komen samen om de verhalen bij tieners tot leven te brengen, op een manier waarop alleen Disney Channel ze kan vertellen. Het originele aan de serie is een wekelijkse rolschaatsdemonstratie of een mini showcase gelinkt aan een exclusieve aflevering. De trend van het jaar is er een op rolletjes en brengt ongetwijfeld een Latinosfeertje met zich mee, omhuld door de weelderige kleuren van Luna.

Het derde seizoen van SOY LUNA wordt verwacht vanaf 28 mei, iedere schooldag om 17u15 op Disney Channel.

Soy Luna komt naar Brussel

Soy Luna’s Karol Sevialle gaat op tournee doorheen Europa. Op 9 april (in de Belgische paasvakantie) zijn ze te gast in Paleis 12 te Brussel. Karol Sevilla zal daar samen met de voltallige cast, dansers en een fantastische liveband op het podium staan. Met SOY LUNA LIVE nemen ze de toeschouwers mee in de wereld van de populaire serie, een niet te missen en unieke ervaring!

Tickets: www.ticketmaster.be

Bekende vlogster en acteur nemen je mee

De 19 jarige vlogster Birgit Swinnen zal samen met Vlaams acteur en zanger Thijs Antonneau de duizenden aanwezige fans meenemen in de wereld van Soy Luna! Met hun jeugdig enthousiasme zullen deze twee lokale sterren de exclusieve show ongetwijfeld een extra dimensie geven! En of dat op rolschaatsen zal gebeuren, who knows… Birgit en Thijs waren vorig jaar allebei nog te zien in Disney Channel’s Just Like Me! Daarvoor speelde Thijs ook nog een rol in Ketnet’s D5R.

Tijdens SOY LUNA LIVE krijgen de fans van de serie voor de allereerste keer de kans om hun favoriete sterren aan het werk te zien tijdens een spectaculaire show! Het wordt een mix van muziek, humor en kleurrijke rolschaatsen, met Karol SEVILLA (Luna) en Ruggero PASQUARELLI (Matteo) die de grootste hits tot leven brengen. Karol en Ruggero delen het podium samen met vele andere acteurs van de serie, zoals Valentina Zenere (Ambre), Michael Ronda (Simon), Carolina Kopelioff (Nina), Katja Martínez (Jazmin), Malena Ratner (Delfina), Chiara Parravicini (Yamila), JorgeLópez (Ramiro), Ana Jara (Jimena), Lionel Ferro (Nicolas) en Gastón Vietto (Pedro). Een groep van professionele dansers en muzikanten vergezellen de sterren tijdens deze exclusieve show.

Soy Luna Live belooft aan alle fans een unieke ervaring met een waanzinnige show dankzij dans en choreografieën op rolschaatsen, schitterende kostuums en decors die je meenemen in de wereld van de serie.

Comments are closed.