sinterklaas cadeau win hop mamaabc abc mama blog

Sinterklaas en daarna de feestdagen betekend voor heel wat gezinnen een dure periode. De feestdagen volgen elkaar snel op, de cadeautjes ook. Nou, dan heb ik goed nieuws voor jullie! Er zijn namelijk heel wat (mama)blogs die een leuk cadeau weggeven.

Playmobil Kerstmarkt

Meestal hou ik mijn winactie tot op het einde van het artikel. Nou, bij dit artikel begin ik ermee!

Je kan namelijk een Playmobil kerstmarkt winnen. Een leuk cadeautje om te geven met sinterklaas of met kerst.
Zo’n kerstmarkt setje van Playmobil bestaat uit twee leuke kerstkraampjes, wat Playmobil mannetjes/vrouwtjes en een super schattig hondje en heel wat leuke accessoires.

sinterklaas cadeau win hop mamaabc abc mama blog

Wat moet je doen om te winnen AFGELOPEN

Nou, deze maken we helemaal niet moeilijk. Dus gewoon onderaan deze blog vertellen aan wie je dit setje cadeau gaat geven! Dat is alles. Makkelijk en vlug, nietwaar. Heel veel succes gewenst!

De wedstrijd loopt tot 26 november 2016 20u00. De winnaar zal bekend gemaakt worden op deze blog, op onze facebookpagina en zal een mailtje krijgen. De winnaar is “Bodil”.

Nog meer cadeautjes winnen

Ik had jullie veel sinterklaas cadeautjes beloofd!
Deze blog maakt deel uit van een “hop”, dus ik ga jullie zo meteen doorsturen naar een volgende blog. Ook is er dus een grote kans dat jullie doorklikken van bij Saar ! Daar konden jullie al een kans wagen voor een leuk spelletje en een nachtlampje.

Nu, voor allen wie dus van bij Saar doorgeklikt hebben: Welkom op mijn blog! Ik kan je trouwens ten zeerste dit intro filmpje aanraden. Nouja ik ben natuurlijk bevooroordeeld, maar het is een super filmpje.

Nu mag ik jullie op mijn beurt doorsturen naar  Yvonne van  www.kidzblogger.nl. Daar kan je een My Little Pony winnen, zeker je kans wagen zeg ik zo. Heel veel plezier om rond te hoppen én hopelijk win je een leuk kerstcadeautje. Ik gun het je!

Fijn dat je langsgekomen bent en tot gauw.

There are 159 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.