We kennen het allemaal wel. Een tafereeltje van kinderen die Sinterklaas speelgoed boekjes doorpluizen en alles wat ze willen hebben uitknippen en op hun wenslijstje  kleven. Dit gaat dan opgerold in hun schoen voor de sint. Het heeft wel iets natuurlijk. Dit kan je nog altijd doen natuurlijk. Toch heeft bol.com een super leuk alternatief of aanvulling bedacht. Iets kei handig!

Sints Cadeau Machine

Bol.com heeft een Machine in het leven geroepen: Sints Cadeau Machine. Een machine dat je gewoon kan gebruiken vanop een smartphone of tablet. De engiste voorwaarde is dat je internet hebt en dat je kan “swipen” (het kan ook op een computer met muis of keyboard maar dat is vaak voor jonge kinderen moeilijker). Kinderen kunnen op die manier heel makkelijk zelf hun lijstje samenstellen. Geen geknip of geplak, én vooral je kan er heel makkelijk iets uitkiezen en bestellen.

Verlanglijstjes maken voor Sinterklaas is nog leuker geworden, want nu is er ‘Sints Cadeaumachine’. Deze machine laat kinderen gemakkelijk kennismaken met het leukste speelgoed, dat zij vervolgens zelf op hun digitale verlanglijstje kunnen plaatsen. En Sint? Die kan de cadeautjes vanaf het verlanglijstje direct bestellen!

Hoe werkt het

sinterklaas sints cadeau machine mamaabc abc mama blog

Het is kinderspel. Open Sints Cadeau Machine op smartphone of tablet, dat doe je gewoon door naar cadeaumachine.bol.com te surfen. Zorg er wel voor dat je al een bol.com account hebt. En dan klik je gewoon doorheen het menu. Je kan per kind een lijstje aanleggen, per kind stel je het geslacht in en de leeftijd. Je geeft de smartphone of tablet aan je kind, de sint legt alles netjes uit aan je kind. Heel tof en duidelijk. Gewoon swipen en op het cadeautje drukken als je kind iets wil op zijn verlanglijstje zetten. Je kan gewoon de lijst afgaan of je kan kiezen per categorie, door in de linkerbovenhoek te klikken. Achteraf kan je kind het verlanglijstje overlopen (klik op het schoentje in de rechterbovenhoek) en op het “kruisje” duwen als hij zich bedacht heeft. Ideaal dus!

Het verlanglijstje van je kindje kan jij dan bekijken bij bol.com en heel makkelijk het speelgoed bestellen. De verlanglijstje worden namelijk aangemaakt onder de lijstjes in je gewoon account. Heel tof en makkelijk! Ohja, de kinderen kunnen NIET zelf bestellen, dus geen zorgen daarover.

Het voordeel is voor mij dat er geen geklooi is met lijm of snippers in huis, maar vooral dat je meteen het goede speelgoed kan bestellen!

Ga je deze manier uitproberen?

There are 2 comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.