Ik ontving van The Body Shop hun nieuwste zomer producten: Cool Cucumber and Zesty Lemon. Trouwe lezers van mijn blog weten dat ik zot ben van een heerlijk bad en mezelf verzorgen dus ik ben hier heel blij mee! Ik was super benieuwd naar de geuren want zelf heb ik nog nooit producten gehad met komkommer of lemon geur. De textuur en de werking van de producten van The Body Shop ben ik al heel wat jaren van overtuigd, altijd super tevreden.

Ideale moment ook om eens mijn nieuwe fotolampen en achtergronden te gebruiken!

Nieuwe producten The Body Shop

Ik kreeg de shower gel, exfoliating gel body scrub en de body yogurt in de zesty lemon versie. En voor de cool cucumber kreeg ik de shower gel, body yogurt, hand cream en body butter in de versie van cool cucumber.

Extra leuk weetje is dat ze gebruik maken van komkommers en lemons die niet in de supermarkt terecht komen. Ze zijn ze toch nog nuttig en worden ze niet weggegooid! Meer van die initiatieven graag, dankjewel The Body Shop.

Cool Cucumber

The Body Shop Cool Cucumber Zesty Lemon

Deze geur is niet echt mijn ding al ruikt hij wel heel erg fris. De producten zijn goed en ik ga ze wel gebruiken. Maar komkommer geur hoeft voor mij dus niet. Mijn beste vriendin is hier wel helemaal fan van! Zo zie je maar, smaken en geuren verschillen.

  • Cool Cucumber Shower Gel, heel zacht en fijn om te gebruiken
  • Cool Cucumber Body Yogurt, heerlijk om je na het bad of voor het slapengaan mee in te smeren
  • Cool Cucumber Softening Body Butter, deze gebruik ik super graag op mijn benen na het zwemmen of een super lang bad
  • Cool Cucumber Hand Cream, trekt super in en deze gebruik voor het slapengaan

Zesty Lemon

The Body Shop Cool Cucumber Zesty Lemon

Deze geur is wel helemaal mijn ding! Love it! Echt geweldig om te gebruiken op een zomerse dag of als het een grijze dag is om wat zonneschijn in de badkamer te brengen.

  • Zesty Lemon Shower Gel, super fris en fijn in gebruik
  • Zesty Lemon Exfoliating Gel Body Scrub, deze is mijn favoriet van allemaal, een echte aanrader. Dit doe ik voor ik in mijn bad of douche stap. Achteraf zijn mijn benen super zacht zeker in combinatie met de body yogurt of softening body butter.
  • Zesty Lemon Body Yogurt, yes ook een favorietje!

Comments are closed.