Ondertussen hebben we die regenboog van Grimm’s al meerdere jaren. Voordat we hem kochten stond hij ook al heel lang op mijn lijstje Ik heb een zwak voor dergelijk speelgoed. Helaas mijn portemonnee ook. Toch ben ik immens blij met de aankoop. Wees gewaarschuwd, eens deze zich in je hoofd nestetd geraakt hij er moeilijk terug uit.

Grimm’s regenboog

De regenboog van Grimm’s is handgemaakt en ziet er super vrolijk en mooi uit. Dat alleen is al meer dan genoeg reden om hem aan te kopen natuurlijk. De Grimm’s regenboog dat wij hebben is de grote uitvoering met de sprekende kleuren. Je hebt ook een kleinere uitvoering en ook in het pastel en in het monochroom.

regenboog van grimms spelen our happily ever after ohea

Wat is het?

Een houten regenboog. Logischerwijs kan je het gebruiken om je kind er een regenboog van te laten maken. Toch is dat slechts het topje van de ijsberg, nouja het puntje van de regenboog in dit geval. De mogelijkheden zijn eindeloos. Echt. Zet zo’n regenboog gewoon in de speelhoek op een plaats waar de kinderen zelf aankunnen. Kijk wat er gebeurd. De regenboog kunnen ze in veel spellen betrekken. Denk maar aan bijvoorbeeld een wiegje voor een pop, stapel ze allemaal omgekeerd op elkaar en je krijgt een super grote toren. Die super grote toren kan ook een appartementsgebouw zijn voor laten we zeggen Playmobil poppetjes. Draai 2 boogjes om en ga erop gaan schommelen. De regenboog is ook in 1-2-3 omgevormd tot een parkeerdoolhof voor kleine autootjes. Je kan ze gebruiken als holletjes waardoor je een balletje moet rollen. Dit en nog veel meer.

Hier gaat het zo met up en down. De regenboog staat in de speelhoek op grijphoogte. Ze kijken er soms weken niet naar om en dan opeens betrekken ze de regenboog in al hun spelletjes.

regenboog van grimms spelen our happily ever after ohea
Emma maakte deze mooie bloem!

Zelf kopen?

De regenboog van Grimm’s kan je onder andere kopen bij bol.com. Het is veel geld, dat weet ik. Daarom stond hij ook al heel lang op ons lijstje. Toch is het echt zijn geld waard!

*Affiliate link, voor jou hetzelfde, voor ons een steun

There is one comment

Comments are closed.