Alle producten van Polly Pocket kan je hier kopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Polly Pocket bestaat vandaag 30 jaar!! Woehoe!!⁠ ⁠ Wij mochten delen in de feestvreugde en kunnen vanaf nu spelen met de super leuke verjaardagstaart! Ik kende het natuurlijk van mijn eigen jeugd maar had zelf helemaal geen meer in huis. Mijn kinderen kenden het niet (wel vanop YouTube en TV) en vooral Emma en Anna zijn super fan. Ik heb alles vastgelegd op beeld, te bekijken op mijn YouTube kanaal (link in bio).⁠ ⁠ Ook heeft Mattel ter ere van de 30ste verjaardag van de allereerste speelset van Polly Pocket een vernieuwde versie uitgebracht. Deze hebben wij niet ontvangen maar staat nu hoog op mijn dochters verlanglijstje.⁠ ⁠ Is Polly Pocket voor jou ook pure nostalgie?⁠ ⁠ #gekregen #pollypocket @mattel @dayonempm_⁠

Een bericht gedeeld door Sofie * Body Pos Mom (@sofie_lambrecht_) op

There are no comments

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.